web analytics

Lost & Found…

Een paar weken geleden was ik bezig allerlei oude toilettassen uit te pluizen om ze op te ruimen.
Bendes oude lipgloss, mascara, oogpotloden, lippotloden en nog veel meer kwam eruit tevoorschijn… Allemaal meuk zoals we dat hier in Utrecht oneerbiedig noemen *S*

Tot ik op een 3-tal schatten stuitte die ik vandaag aan jullie wil laten zien.

Ik weet niet hoe oud ze zijn, maar volgens mij minstens 5-6 jaar :D
En ondanks dat ben ik erg blij dat ik ze terug gevonden heb. Het doet me ook beseffen dat mijn smaak qua favoriete kleuren ook eigenlijk nog maar weinig is veranderd.

Check this:

Dior 5 Couleurs 705 Beige Massai

Verpakking

 

Swatches

 

Prachtige aarde tinten, terracotta, geen hoogglans, eerder mat. Precies de kleuren die ik tegenwoordig ook nog mooi vind.

Ja tuurlijk, het doosje is niet meer puntgaaf, gebruikssporen van iemand die alles gewoon altijd in haar tas mikt zonder op te letten :D

De oogschaduws zijn nog net zo zacht als toen, voelen echt heel fijn aan. Ik heb uiteraard de sponsjes weggegooid, die zijn zo oud dat je die niet meer met goed fatsoen kan gebruiken. En eigenlijk zou je sowieso zulke oude make-up weg moeten gooien, maar ik bewaar deze lekker toch *S*

 

Chanel Ombre Unique in 06 Chahut & 15 Toupie

Verpakking

Swatches

I soooooooo love Chahut… hoe kon ik die jaren hier laten liggen terwijl ik in Spanje was????
Super mooie kleur, precies des Liens!

Toupie is een mooie zalm-oranje kleur die ook als highlighter gebruikt kan worden, ik gebruikte hem als contrast kleur. Op een oogschaduw basis is deze ook een stuk beter op te bouwen en dekkender.

Serena wist mij te vertellen dat dit ook één van haar favorieten is, ze riep meteen uit; “CHAHUT” toen ik het doosje open maakte om de kleur te laten zien… Zij heeft deze ook in tester vorm en is er gek op. Kennelijk is Chahut niet meer verkrijgbaar ook, dus ik ga er super zuinig op zijn (en ondertussen hard aan ‘t werk om hem te “dupen” met m’n eigen pigmenten hihi).

Voor mij was het zeker de moeite waard om mijn toilettassen uit te mesten! I wish I had more :D
Hebben jullie ook al eens verloren schatten uit het verleden terug gevonden?

 

9 Reacties naar Lost & Found…

 1. Miranda zegt:

  wauw wat een prachtige producten!

 2. DalaLuz zegt:

  Wat een mooie verassingen, vooral dat Dior palette :) En ik zou ze ook gewoon lekker door gebruiken, even met wat alcohol sprayen en ze zijn weer prima toch?! Ik heb wel wat oude schatten uit het verleden nog altijd in mijn verzameling, maar niet zulke mooie als jij, haha.

 3. Inge zegt:

  Haha zo vind je nog eens wat :) Erg mooie producten!

 4. Amanda zegt:

  Wat een prachtige juweeltjes!

 5. Bellachique zegt:

  Geweldig dat je dat terug hebt gevonden! Ik ken het gevoel, ik heb hier ook vanalles rondslingeren, en soms vergeet ik echt wat ik heb.

 6. Roxanne zegt:

  Chahut ziet inderdaad lovely uit! Allemaal mooie kleurtjes trouwens :)

 7. Samantha zegt:

  Ik heb wel eens gehad dat ik een tas pakte en dat er nog een lipgloss in zat ofzo en dat ik dan dacht ohja die had ik ook nog! Maar dan zijn ze meestal maar 2 maanden uit het oog geweest ofzo.

 8. Marijke zegt:

  Mooie spulletjes! Goed dat je die terug gevonden hebt! Zou anders zonde zijn ;-)

 9. charlotte zegt:

  Echt mooie kleurtjes vooral die mono’s. Maar poeder oogschaduw kun je toch heel erg lang bewaren omdat daar niet zo veel bacteriën in gaan zitten als bv iets vloeibaar?

Reageer