web analytics

GLOSSYBOX – Januari 2012

Jullie hebben het onderwerp van dit artikeltje natuurlijk al veel vaker voorbij zien komen op andere blogs, maar het leek me toch wel leuk om er ook over te schrijven, plus ik laat jullie weten wat ik van de producten vind die er in zitten.

GLOSSYBOX, een erg leuk nieuw concept dat sinds enkele maanden bestaat in Nederland.
Deze boxen zijn niet meer weg te denken uit de beauty-wereld, en natuurlijk moest ik ook een abonnement nemen.

Het gaat als volgt:

Je meld je aan op de site van Glossybox, en daarna ontvang je elke maand deze mooie box, gevuld met luxe samples en soms ook fullsize producten. De prijs voor de doos is EUR 12,50 inclusief verzendkosten. Heb je na 1 keer al genoeg van deze box, dan zeg je je abonnement gewoon af. Super simpel dus!

De inhoud

Ik zag al een hoop stiekeme foto’s en artikeltjes voorbij komen op andere blogs en op Twitter, wat wel een beetje jammer is. Verrast was ik dus niet echt meer, maar het is sowieso leuk om zo’n box thuis te ontvangen en alles in real life te bewonderen.

Ik zal de producten stuk voor stuk met jullie doornemen, en ik vertel wat mijn eerste bevindingen zijn.

L’Occitane Cherry Blossom Bath & Showergel

Oh mijn god, wat ruikt dit spul heerlijk!
Ik ben niet zo goed in het omschrijven van geuren, maar dit is een hele lekkere zoete, frisse geur.
Ik kan niet wachten om deze mee onder de douche te nemen, en na dit artikeltje ga ik dat gelijk doen! Zoals je dus op het flesje ziet staan is dit een gel voor onder de douche of in bad. Dit flesje bevat 75ml, en de fullsize van 250ml kost € 13,00.

Maria Galland Exfoliating Cream

Van dit merk heb ik nog nooit gehoord. Maar dat is zeker geen probleem, want ik vind het heerlijk om nieuwe merken te ontdekken.

Dit is een exfoliating cream voor het gezicht, waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben.
Ik vind het ontzettend belangrijk om mijn gezicht goed te verzorgen, aangezien ik soms wel een last heb van een onzuivere huid.
De crème bevat kleine korreltjes, wat me aan zand doet denken. Deze tube bevat 20ml, en de fullsize bevat 50ml en kost € 22,95.

Redken Forceful 23 Hairspray

Redken is een kappersmerk dat we allemaal wel kennen denk ik.
Ik gebruik eigenlijk nooit haarlak, omdat ik niet echt haar heb dat versteviging nodig heeft. Gelukkig heb ik 2 haarlak experts in huis, namelijk mijn moeder en zusje, en ik ga hun vragen om deze uit te testen.

Deze haarlak geeft extreme lift en volume, zegt Redken. Misschien toch maar zelf proberen? Volume willen we natuurlijk allemaal!
Deze bus bevat 75, de fullsize bevat 400ml en kost € 20,50.

Babor Glossy Liplite

Helaas gebruik ik al een hele poos geen lipgloss meer. Ik ben enorm verslaafd aan lipstick, en deze plakkerige producten laat ik dus voortaan links liggen.
Wat ik wel heel erg leuk vind, en ik weet dat zo iets al heel lang bestaat, is het lampje in de dop. Dat vind ik zo leuk! Ik hoop dat ik iemand anders hier blij mee kan maken.

In andere Glossyboxen zat een oogpotlood van Golden Rose, en deze had ik denk ik liever gehad. Maarja, je kan niet alles hebben natuurlijk.
Dit is een fullsize lipgloss en hij kost € 16,50.

DR. R.A. ECKSTEIN Facial Cream

Nog een merk waar ik werkelijk waar nog nooit van gehoord heb.

Toen ik het potje opende, schrok ik! Het product is namelijk fel geel van kleur, iets wat ik normaal nooit zie bij gezichtscrèmes. Hij ruikt heel sterk naar sinaasappels en citroentjes, past goed bij de kleur die waarschijnlijk van de beta-caroteen afkomstig is.

Dit is een crème voor een droge huid, en verzorgt het vochtvetgehalte van je huid. Ik heb in deze koude wintermaanden best last van een droge huid, en mijn gezicht heeft dus wel trek in een rijke crème. Ik ben heel benieuwd naar dit product, en ga hem vanavond uitproberen voordat ik ga slapen.
Dit is een fullsize pot en hij kost € 22,40.

Wat vind ik er van?

In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld. Haarlak gebruik ik niet en lipgloss gebruik ik de laatste tijd ook nooit meer. Maar je kan natuurlijk niet altijd geluk hebben met zo’n box, en er zitten vanzelfsprekend dingen in waar niet iedereen van houd.

Ik ben erg benieuwd naar de gezichtscrème, douchegel en gezichtspeeling, en als ik er dan aan denk dat ik maar € 10,00 voor deze box betaald heb, dan is het wel een goede deal.

Helaas zie ik niet veel terug van een “Valentijnseditie”, alleen de roze doos, maar ik miste wel wat hartjes.

Ik ga snel alles uitproberen, en ben nu alweer heel erg benieuwd naar de Glossybox van volgende maand!

Wat vind jij van dit concept, en heb jij deze Glossybox ook ontvangen?

 

10 Reacties naar GLOSSYBOX – Januari 2012

 1. Cindy zegt:

  Ik vind het een leuk concept, een feestje om zo’n box te ontvangen. Maar deze maand viel hij mij ook wat tegen. Weer een haarlak, vorige maand ook al. Ik had een oogpotlood in een gouden kleur, niet echt mijn kleur, maar kan gebeuren.
  Maar de creme is totaal niet geschikt voor mijn (gemend/vette) huid.
  Ze doen niets met het profiel wat je in kan vullen, en dat vind ik een beetje jammer. De box is nu al 3 keer bijna exact hetzelfde voor iedereen. Verder mis ik iets van parfum, een fijne sample ofzo.
  Ik heb hem dan ook opgezegd gister, en ga de Truly Yours box proberen, daar heb ik me nu voor opgegeven.

 2. femketje zegt:

  ik vond ‘m wat tegenvallen. het eerste wat ik dacht toen ik ‘m opendeed was ‘jakkes, weer een haarspray en een gloss’ >.<

 3. Tanja zegt:

  Dit is de eerste Glossybox die ik heb mogen ontvangen!
  Ik vindt de spulletjes erg leuk die er in zitten :)
  Ben altijd blij met alles! Lekker alles uitproberen :)
  Ik ben al benieuwd naar de volgende editie!

 4. Madelon zegt:

  Ik vind de spulletjes erg leuk haha. Lees dat veel mensen wat teleurgesteld waren. Ik ga me volgende maand ook maar eens verblijden met de doos van februari ;)

 5. Claudia zegt:

  Ik gebruik de verzorgingsproducten van Maria Galland en het heeft mijn huid echt veel beter gemaakt. Na zowat alles geprobeerd te hebben blijf ik bij dit spul. Mooi luxe gevoel, ruikt goed en doet z’n werk. Echt wen aanrader!

 6. kirst zegt:

  Ik vind het concept erg leuk en goed bedacht. Sterker nog; het lijkt me een gat in de markt. Je moet jezelf alleen niet de markt uitprijzen door mensen niet te geven waar hun huidtype van is. Maar goed… Het is allemaal nog heel nieuw en ik kan me zo voorstellen dat er nog niet heel veel deals zijn met productmerken en dat het even de tijd moet hebben. Maar ik denk dat ik me ook maar eens ga opgeven voor dit concept. Welke het wordt ga ik nog even onderzoeken. Wel leuk overigens dat je wel dieper op de producten ingaat. Dat heb ik tot nu toe in mijn blogrondje nog niet gezien. ;-) Liefs.

 7. DalaLuz zegt:

  Het is wel een hele mooie lipgloss, maar inderdaad, met zo’n box is het natuurlijk altijd maar afwachten of je alles wat er in zit wel kunt gebruiken… Inderdaad jammer dat de dozen niet meer op je profiel worden afgesteld, terwijl dat wel wordt gesuggereeerd, maar ja, misschien is dat ook wel heel erg moeilijk om uit te voeren. Toch is het een hele leuke doos, al zou hij meer Valentijn zijn als er lekkere chocola in had gezeten :p

 8. Valerie zegt:

  Ik moet mijn eerste doos nog ontvangen (ik kon het gewoon niet laten om alvast te kijken wat erin zat, zucht :P ), maar ben wel heel tevreden als ik de inhoud zo zie. Het is ook lastig om iedereen helemaal tevreden te stellen. Dat met dat beautyprofiel moet trouwens nog uitgevoerd worden, dat is nog in de maak zeg maar. Vandaar dat er nog “algemene producten” in zitten.

 9. Anna zegt:

  Ik begin eigenlijk de GlossyBox steeds minder leuk te vinden.
  xxx

 10. Naomi zegt:

  Ik vind dit zo leuk, gewoon elke maand een verrassing aan beautyproducten.
  Ik kan niet wachten tot Glossybox ook in België komt, heb jij enig idee?

Reageer