web analytics

KOH Holiday Spirits 2011

KOH HOLIDAY SPIRITS!
Enjoy the joyful holiday spirits with these cheerful and classic KOH shades!

Net als ieder jaar trakteert KOH COLOURS! alle dames weer op prachtige kerstkleuren.
Dit jaar is gekozen voor 3 sprankelende tinten én 3 prachtige roodtinten die niet weg te denken zijn tijdens de feestdagen!

KOH HOLIDAY SPIRITS belicht daarom 3 prachtige rode tinten uit de basis KOH COLOURS collectie omdat rood de kleur is die altijd goed is.

KOH RED! behoort tot één van de favoriete kleur uit de KOH COLOUR! collectie omdat deze rode tint is als geen ander. Het is alles-in-één: elegant, sexy, gewaagd en zeker ook klassiek.

KOH BRILLIANT RED! is een felle rode tint en van je handen echte “eye-catchers” maakt!

KOH RED WINE! is een speelse rode tint met een vleugje fuchsia.

Maak kennis met KOH ROMANTIC SILVER! een kleur die zorgt voor het ultieme romantische kerstgevoel.
Een prachtige glitter die je doet denken aan de tijd dat de feestdagen gepaard ging met exotisch zijde, heerlijk satijn en adembenemende edelstenen. KOH ROMANTIC SILVER! brengt je terug naar deze romantiek.

“Feel like a Goddess” met KOH LOVING BRONZE!
Deze warme kleur weerspiegelt het gevoel dat je krijgt als je verliefd bent. Je voelt je vrouw, sterk en zelfverzekerd. Omarm je innerlijke “Goddess” en voel je als Aphrodite, de Godin van liefde en stralende schoonheid met KOH LOVING BRONZE. Combineer deze hartverwarmende en krachtige kleur met een donker groene chiffon blouse.

Glam it up! Met KOH DREAMY GOLD! ben je klaar voor New Years Eve.
Exclusieve feesten, champagne in overvloed, zwoele rode lippen, de perfecte party dress, diamanten en KOH DREAMY GOLD. Let’s get glam, want daar zijn de feestdagen voor! Bevrijd je “inner diva” en draag deze in champagne overgoten dromerige gouden kleur met een LBD en rode lippen en je bent klaar om het nieuwe jaar in te luiden!

 

KOH HOLIDAY SPIRITS! is vanaf november verkrijgbaar voor € 14.95 per kleur, bij diverse luxe parfumerieën, in de KOH Flagship Store in de Bijenkorf Amsterdam, Eindhoven en Utrecht en via www.kohcosmetics.com.

Binnenkort laat Kelly 2 van deze mooie kleuren zien in een artikel met swatches :D
Kunnen jullie raden welke onze favorieten zijn?

5 Reacties naar KOH Holiday Spirits 2011

 1. Kelly zegt:

  Wauwieee, ze zijn erg mooi! Vooral van de onderste, de 1ste en 3e :D
  Wat zijn jou favorieten?

 2. Wanncha zegt:

  Heel mooi, vooral de onderste drie!

 3. DalaLuz zegt:

  Ik word altijd zo hebberig van die mooie KOH lakjes *zucht* Ik zou gaan voor RED WINE! en LOVING BRONZE. In gedachten dan (helaas ;) Hoewel DREAMY GOLD ook wel erg mooi is. Gelukkig maar dat ik in gedachten ook altijd een bodemloze portomonee heb LOL

Reageer