web analytics

Face of the day

Normaliter draag ik vrijwel elke dag dezelfde kleur oogschaduw, namelijk Bronze van M.A.C. Deze oogschaduw is perfect voor een everyday look, en heel erg draagbaar. Ik draag deze oogschaduw dus altijd naar mijn werk, omdat hij gewoon lekker neutraal en niet te opvallend is. Maar ik heb nog veel meer andere mooie kleuren in mijn stash, en besloot dat ik eens een andere kleur naar mijn werk zou dragen.

Ik koos voor de prachtige Smoked Ruby van M.A.C, eentje die jullie hier al eens voorbij hebben zien komen. Deze prachtige Mineralize Eyeshadow is geweldig, en echt weer een grote favoriet van mij sinds een paar dagen.

Eerst even wat foto’s, en daarna vertel ik jullie welke producten ik allemaal gebruikt heb.


Wat heb ik gebruikt?

 • Catrice Photofinish foundation
 • M.A.C. Pro Longwear concealer in NW20 voor oneffenheden
 • Bobbi Brown concealer voor onder mijn ogen
 • M.A.C. Blotpowder in Medium
 • M.A.C Blush in Peachykeen
 • M.A.C. Corduroy voor mijn wenkbrauwen
 • M.A.C Paintpot in Painterly
 • M.A.C. Smoked Ruby Mineralize Eyeshadow
 • M.A.C Blanc Type als highlighter
 • Maybelline The Colossal mascara
 • Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner
 • Rimmel’s Kate Moss lipstick nr. 03

Nog even wat close up foto’s van mijn ogen en lippen.Ik weet zeker dat dit een look is die ik vaker ga dragen. De roze nude lips in combinatie met de roestbruine oogschaduw vind ik geweldig!

Wat vinden jullie er van?

 

14 Reacties naar Face of the day

 1. femketje zegt:

  super pretty die ooglook :D

 2. Vind de look echt prachtig en hij staat je ook heel goed!

 3. michelle zegt:

  prachtige look! :D

 4. Shirley zegt:

  Wat zijn je wenkbrauwen mooi! Had het nog helemaal niet gezien haha!

 5. Tanja zegt:

  Gave look! En die oogschaduw blijft mooi! De lipstick staat er goed bij :)

 6. Cindy zegt:

  Prachtig ! Wat ben je toch een beauty !
  Fijn he, een produkt “herontdekken” in je stash, zal hem ook weer eens tevoorschijn halen.

 7. Wanncha zegt:

  Een hele mooie look, echt iets voor kerst!

 8. Roxanne zegt:

  Pretty bruin kleurtje!

 9. Samantha zegt:

  Ontzettend mooie look! Super voor de herfst/winter.

 10. Kelly zegt:

  Ik heb deze oogschaduw toen ook gekocht, na het zien van jouw geweldige swatch en ooglook. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem in het begin vaak droeg, maar dat die nu ook ver in mijn stash ligt. Ik ga hem binnenkort ook maar weer eens dragen, ideaal voor de herfst!

 11. NellemiekeD zegt:

  dieogen vindikheel mooi ;)

Reageer