web analytics

IDW Soy Wax Melts – Restyled

Bij IDW kan je al sinds jaar en dag Soy Wax Melts kopen.
Heerlijke sojawas blokjes om te smelten in je brander waarmee je je huis kan hullen in een heerlijke geur naar “smaak”.

Ze werden voorheen altijd verkocht in kleurige papiertjes met even kleurige labels. Niets mis mee eigenlijk. Maar al sinds ik ze maak vind ik die verpakking eigenlijk een “zwaktebod”. Het is namelijk niet handig om ze in te bewaren.

De Soy Wax Melts van IDW zijn behoorlijk groot, de meeste mensen gebruiken ze dan ook in gedeeltes. En waar moet je dan het overgebleven gedeelte in bewaren, opdat de geur goed behouden blijft en je naderhand ook nog weet welke geur het ook alweer was? In een geopende papieren verpakking gaat dat maar heel moeilijk, en het ziet er ook niet echt leuk uit op die manier, zeg nou zelf…

In Spanje was het al helemaal onmogelijk maar ook in Nederland heeft het even geduurd voor ik een leverancier gevonden had die de verpakkingen die ik voor ogen had niet voor woekerprijzen wilde verkopen en niet ook nog eens meer dan 25 euro verzendkosten berekende (binnen NL notabene).
Inmiddels heb ik die leverancier gevonden en ben ik begonnen met het “gieten” in de verpakking zoals ik die eigenlijk altijd al voor ogen had. \O/

KIJK!

Zo waren ze eerst (2009/2010):

Bietje sneu!

Al iets minder sneu!

Zo zijn ze nu (2011):

Love them like this :D

 

Wat vinden jullie er van? Beter toch?

Inmiddels zijn er 22 geuren beschikbaar en dat wordt in de komende weken nog uitgebreid :D

En ja, ik weet dat ze vrijwel identiek zijn aan die van Angel, maar dat is slechts een kwestie van “great minds think alike:D

 

30 Reacties naar IDW Soy Wax Melts – Restyled

 1. Cindy zegt:

  Nice Lien !
  Papiertjes zijn mooi, maar idd niet handig, heb gisteravond een tart in 2-en gesneden, en het restantje nu in het papiertje gefrummeld :mrgreen:
  Heb weer even genoeg, maar ga snel weer bestellen, ze zijn TE lekker !

 2. Chocoholic zegt:

  Zien er mooi uit Lien! Lijkt me handig werken idd. Kunnen ze nog als brievenbuspost verstuurd worden?

 3. Menie zegt:

  JA! Perfect Lien!
  Op deze wijze verpakt heb ik ze ook eens ergens besteld, ideaal wat mij betreft!
  Well done Lientje! :)

 4. Ze zien er zo heerlijk uit!! Spijtig dat verzenden naar België niet goedkoper is =(

 5. Joyce zegt:

  Perfect Lien! Dit is inderdaad praktisch en dat ze op elkaar lijken: So what? Een goed idee wordt het liefst door iedereen gebruikt!

 6. ioon zegt:

  Super handig inderdaad. (Al ben ik zo’n iemand die ze er gewoon in één keer ingooit)

 7. Nathalie zegt:

  Oehw, dat is inderdaad beter! Way to go Caroline :)
  Ik ben ook een “frummelaarster”… toch die andere helft terug in dat papiertje, dan balen dat dit scheurt and so on.

 8. Sandy zegt:

  Dat ziet er heel netjes uit zo zeg! :grin:

 9. Nadia zegt:

  In papiertjes zijn ze gewoon heel schattig, maar een bakje is praktiser

 10. Selina zegt:

  Super handig!! Mijn Soy Tarts zijn bijna op, binnenkort maar eens nieuwe bestellen :)

 11. Tammelini zegt:

  Ik heb nog een mega lading yankee tarts, maar als ik een eindje op weg ben dan ga ik bij jou bestellen, ben erg nieuwsgierig. Die cups lijken mij ook handig, :mrgreen:
  Ik bewaar nu gedeeltes in een plastic bakje

 12. Natascha zegt:

  Ik denk dat een aantal van deze heel binnenkort besteld gaan worden. De winter komt er aan en dan vind ik het fijn om een lekker “warme” geur te branden :mrgreen:

 13. michelle zegt:

  ik vond ze in het papiertje heel leuk maar was inderdaad een beetje gedoe.
  en die bakjes die je nu heb zijn heel handig en is het dus beter :D

 14. Elsemiek zegt:

  Veel fijner :D Zal als m’n melt stash enigszins geslonken is, weer eens bij je bestellen :)

 15. Wanncha zegt:

  Ziet er heel erg mooi uit Lien! :)

 16. Steffi zegt:

  Waw ziet er goed uit! Ik heb eigenlijk een vraagje over deze producten. Als je ze smelt gaat het geuren, en de geur blijft redelijk lang. Maar doordat het een soort olie is (of ben ik mis?) gaat het product niet verdampen. Maar moet je het dan zelf na een tijdje gewoon uit je brander halen? Of hoe gaat dat?

  • Chocoholic zegt:

   Als de geur ‘eraf’ is dan laat je het in de brander afkoelen en daarna kan je het met een mesje o.i.d. eruit halen en weggooien. Natuurlijk weer een volgende erin! :wink:

 17. Chocoholic zegt:

  Inmiddels heb ik er ook eentje geprobeerd die in de nieuwe verpakking zit en het werkt echt heel fijn Lien! Erg handig dat ze af te sluiten zijn. Ben benieuwd wanneer je wat Diptyque geuren in de shop krijgt! *hint hint* :wink:

 18. Francisca zegt:

  Wow, wat een veranderingen en dan ook nog in de goede richting! Veel beter zo!

 19. Marye zegt:

  Ik heb er vandaag 12 besteld voor een sinterklaas cadeau voor iemand anders. Maar ik ga er zeker nog even aan snuffelen voordat ik ze inpak want dan weet ik de volgende keer welke ik moet bestellen. Helaas waren er een paar niet op voorraad maar dat is dan weer voor de volgende keer. Ze zijn trouwens ook echt niet duur!

Reageer