web analytics

IDW Shop tijdelijk Offline!

Even een mededeling van huishoudelijke aard :D


Ik heb de IDW shop offline gehaald.

Met de upgrade van het softwaresysteem, die in aanvang goed gelukt leek, is er iets misgegaan met het overzetten van de adressen van de klantprofielen.
De klantprofielen zijn er allemaal, maar vrijwel iedereen heeft een foutief adres in zijn gegevens staan. Tevens berekent het systeem niet meer op een juiste manier de verzendkosten en komen vrijwel alle bestellingen binnen zonder dat er verzendkosten zijn berekend. Ik ga dit fixen maar dat kan niet als de winkel online staat.

Verder vind ik de layout inmiddels totaal niet meer ok. Het donkere is niet naar mijn zin.
Dus er komt een frisse lichte, die hoogstwaarschijnlijk erg gaat lijken op de oude vertrouwde versie.

Het kan zijn dat je in de komende dagen een email krijgt waarin staat dat je klantprofiel is aangepast, dat kan ik helaas niet voorkomen. Maar wees gerust, het is geen hacker, het is Lien die er mee aan ‘t werk is :D

Als je vragen hebt kan je altijd contact met me opnemen via info@indewatten.com of via het contactformulier hier op de website.

Wish me luck!!!

 

8 Reacties naar IDW Shop tijdelijk Offline!

 1. Nathalie zegt:

  succes met de herstellingswerken ;)

 2. Eve zegt:

  Oeh, wat een klus, toi toi toi!

 3. Marijke zegt:

  Oh klinkt ingewikkeld allemaal.. :-) Als hij terug online is ga ik nog is bestellen denk ik, te lang geleden! ;-)

 4. michelle zegt:

  succes ermee :D

 5. Eline zegt:

  Succes met alles fixen!

 6. DalaLuz zegt:

  Yikes, dat klinkt als een hoop msiere, hopelijk lost het zich snel op!

 7. Charlotte zegt:

  Balen dat dat is gebeurd! Succes met het onderhoud! :)

Reageer