web analytics

Blokken…

Hoi :D

Het lijkt misschien niet zo maar ik ben wel degelijk ook bezig met de “in de Watten” shop :D

Ben me aan ‘t bezinnen op mijn ‘assortiment’.
Wat moet blijven, wat moet weg? Wat mis ik nog, wat is nodig? Wat is overbodig?
Soms best moeilijk dat allemaal te bedenken…

 

 

Omdat ik heilig geloof in het sPoo Bar concept, goed reinigende maar milde shampoo in vaste vorm, zit ik momenteel te broeden op meer variaties ervan.
Niet meer variatie in de zin van soorten shampoo, die komen er sowieso, maar in de zin van toepassingen.

Het zou namelijk helemaal niet moeilijk zijn om de formule, waar ik overigens meer dan 2 jaar aan gewerkt heb, aan te passen opdat het ook als “face cleanser” of als “douche bar” gebruikt kan worden. Er zou zelfs een variant mogelijk zijn die als scrub kan dienen. Dat is even iets moeilijker maar niet onmogelijk.

Face cleansers zonder SLS of SLSA, zonder parabenen, zonder kleurstoffen of zelfs parfum, het is allemaal mogelijk. En datzelfde gaat op voor het gebruik als douche bar.
Stiekem heb ik er natuurlijk zelf al een paar in gebruik op die manier *S*

Jullie merken het, ik ben als altijd helemaal enthousiast, maar zoals wel vaker struikel ik dan over de vraag; Zitten mensen daar op te wachten? Zijn ze te porren voor zo’n idee?
Daarom ga ik het maar gewoon vragen :D

Lijkt het jullie handig? Een blok in wat voor vorm dan ook dat je als gezichtsreiniger kan gebruiken? Of als vervanging voor je douchegel?

Als je je even los kunt rukken uit je luie tuinstoel, het is immers heerlijk weer, laat het me eens weten, en als je andere tips hebt voor producten, schroom vooral niet!

 

 

 

24 Reacties naar Blokken…

 1. Desirée zegt:

  Ja! Ik ben voor! Zeker als ze net zo fijn en zuinig in gebruik zijn als de shampoobars. Misschien ook leuke en handige bewaarsystemen o.i.d. erbij verkopen? ^_^

 2. Sandra zegt:

  Heya Caroline,
  YES ik zou als je een gezichtsreiniger had in deze vorm, deze gelijk bestellen. Ik heb babyface van LUSH en vond het heerlijk maar tis zo’n gedoe om deze bestellen in UK. Fijn als jij deze maakt en ja ik zit hier dus op te wachten.

  Succes!!

 3. Menie zegt:

  Ik zeg JA!! Zeker op een gezichtsreiniger! Ook ik had Babyface van Lush als HG, maar ja, discon he…
  Sindsdien nooit meer zo’n fijne cleanser gevonden.
  Dus als jij zoiets voor elkaar zou kunnen boksen, heb je er een vaste klant bij! :D

  En die shampoo blokken van jou, strippen die je haarverf zeg maar?

  • Caroline zegt:

   zelfs water alleen stript je haarverf :D Maar mijn spoo bars zijn veel milder dan gewone shampoos of shampoo blokken dus strippen minder.

   Babyface was toch heel olie achtig? Volgens mij heb ik die ook eens gehad.

 4. Wendy zegt:

  Ik gebruik nu ook een zeep. African Black Soap. Ik vind een product uit een tube of pompje wel prettiger werken, maar als de werking van de zeep hier tegen op weegt (wat ABS voor mij doet!!) dan vind ik het geen probleem om een ‘blok’ te gebruiken.
  Ik vind het wel belangrijk dat er genoeg schuim van het blok komt zodat je je gezicht gewoon met het schuim kunt wassen.

 5. Eve zegt:

  Gezichtsreiniger, ja!! En een handig bewaarsysteem, zoals Desirée zegt: ook fijn!
  De sPoo bar bevalt mij nog altijd prima. Deze schuimt ook goed en dat zie ik in een gezichtsreiniger ook wel graag, maar is geen must.

  Succes met alle nieuwe plannen!

 6. Sapphire zegt:

  Jahaaaaaaaaaaa

  heel erg handig voor op vakantie, maar ook thuis, ik ben hier wel voor, dus waar wacht je op :) in vaste vorm vindt ik het gewoon gemakkelijker. en handig in gebruik dan de knijp flessen..

  dus ga ervoor!!!

 7. Nurchamiel zegt:

  Ja, handig voor op reis: geen vloeistoffen dus dan mag je (zowat) onbeperkt meenemen!

 8. Kim zegt:

  Jaaaa, ik zoek al lang een goede facialbar, dus ik zou die zeker bestellen (en hard duimen dat het hier zou geraken ;-) )

 9. Madelon zegt:

  Zeker een gezichtsreiniger met nauwelijks parfum die niet uitdroogd je kent mijn verhaaltje wel :P
  Ook voor op vakantie superhandig…
  Maar wat ook handig zou zijn is idd een bewaarmogelijkheid erbij!

 10. ioon zegt:

  Vooral het bewaarsysteem is voor mij belangrijk. Ik vind zeep geweldig, maar ook ontzettend onhandig in de douche. En heel eerlijk, ik heb geen zin in onhandig om 6 uur ‘s ochtends. ;)

 11. Wendy zegt:

  Ik denk dat ik het ook weleens zou willen bestellen als je het had, gewoon om het uit te proberen, mits je er inderdaad ook opbergsystemen bij hebt, want ik heb geen idee hoe ik dat mooi en hygiënisch kan opbergen..

 12. Cindy zegt:

  Welke tuinstoel ? Ben gewoon aan het werk hoor ;-)

  Weet niet zo goed wat ik van blokken vind, op zich wel handig, maar net wat hierboven al wordt gezegd, hoe bewaar je dat het beste ? Flessen shampoo en douchefris etc. zet ik nu gewoon op de rand van mijn bad (heb douche in bad) en met blokken zou ik niet weten hoe ik dat moet opbergen, dan moet je overal weer aparte bakjes voor hebben, en dan pak ik het toch minder snel weet ik van mezelf.

 13. samira zegt:

  Lijkt me wel handig!

 14. Jolanda zegt:

  Ik ben zelf niet zo van de stukken zeep maar van de makkelijke pompjes. Ook heb ik liever tube’s dan potjes. Maar dan het wel graag tube’s met een klik dop zodat ik de dop er niet af hoef te draaien. Ik begrijp wel dat je met de vaste blokken veel langer kunt doen, maar gemak gaat bij mij voor alles dus zou ik zelf toch niet voor de blokken gaan. Ik zie wel eens leuke stukken zeep in de shop en dan kom ik wel in de verleiding, vooral bij degene met de geur L’eu dissey. Maar ik ken me zelf na drie keer gebruiken, stoor ik me aan het losse stuk zeep en gaat hij zo de prullenbak in. Dat is gewoon zonde. Dus, als je de L eu dissey zeep vloeibaar in de shop brengt, dan ben ik je eerste klant.

 15. Renée zegt:

  Lijkt me zeker fijn!

 16. Divaofgeneva zegt:

  Ik ben ook voor! Ik ben voor met een handige opbergmogelijkheid!

 17. Cornelie zegt:

  Dag Caroline,

  Ik ben erg benieuwd wanneer ik iets kan bestellen van je webshop. Mijn vriend en ik gebruiken het liefste producten zonder chemische toevoegingen. Helaas heeft mijn vriend last van roos en ik wil graag zo’n anti-roos shampoo van je proberen (die bij Bloggin Beauties werd gereviewed)!

 18. Lisanne zegt:

  Jaaaaa graag!! Ik hou van prutjes in vaste vorm :D Wanneer komen er “grote” varianten van de Itch less Spoobar? Die wil ik bestellen want mijn blokje begint nu wel een beetje zielig te worden haha.

 19. Jenneke zegt:

  Ik ben zeker voor! Kijk ook regelmatig of je shopje alweer meer is bijgevuld.
  Mijn shampoo pink sugar is al even op en zou graag een nieuwe hebben.
  Komen deze er ook weer aan??:D

 20. monique zegt:

  een gezichtsreiniger in blokvorm is zeker handig!!!! was gek op mijn lush babyface , en die was ook solide.

Reageer