web analytics

M.A.C Mineralized Skinfinish Stereo Rose… wie oh wie…???

Het is besloten…

Uiteindelijk is deze M.A.C Mineralized Skinfinish in Stereo Rose toch niets voor mij. Kwestie van “Jammer pech…voor Lien”.

Maar niet getreurd!
Ik ga er iemand anders blij mee maken… hoop ik :D

 

 

 

Ik weet natuurlijk dat er aardig wat dames zijn die deze nog graag zouden toevoegen aan hun collectie. Dat kan dus bij deze :D

Je hoeft er niet heel veel moeilijke dingen voor te doen, ik hou zelf ook niet van ingewikkelde winakties.

 • Meld in een comment dat je graag de nieuwe eigenaresse van deze mooie MSF wilt worden.
 • Volg Kelly (@Kellllls) en mij (@indewatten) op twitter.
 • Volg ons op, en Like dit artikel op Bloglovin.
 • Laat in je comment eens weten wat je leuk vind aan IDW, en waar we nog aan moeten werken volgens jou. Graag serieuze motivaties!
 • Retweet het volgende berichtje: Wie oh wie krijgt deze mooie en bijna laatste M.A.C MSF Stereo Rose? Check: http://bit.ly/bdmOWp en doe mee! RT Please
 • Geef ook even je Twitter ID op zodat we het kunnen controleren!

De aktie loopt tot aanstaande Vrijdag, 1 April 2011 24.00 uur (nee het is geen grap!), en Zaterdag 2 April laten we weten wie de M.A.C MSF Stereo Rose gewonnen heeft…
Dames uit Belgie zijn als altijd ook van harte welkom om mee te doen!

Klinkt goed toch?
Meedoennnnnnnnnnnnn :D

 

 

56 Reacties naar M.A.C Mineralized Skinfinish Stereo Rose… wie oh wie…???

 1. Arantxa zegt:

  IKKK!!!!! Willlll dolgraaaaaaag de nieuwe eigenaresse worden!!
  Ik volg jullie allebei, ook via Bloglovin, maar liken kan nog niet(dit zal ik dus later doen).
  Wat ik leuk vind aan IDW is de variatie aan artikelen en het feit dat er twee leuke dames van verschillende leeftijd aan schrijven.
  Wat ik zelf graag zou willen zien is filmpjes omdat ik denk dat dit een leuke toevoeging zou zijn aan IDW.

  Hier is mijn tweet: http://twitter.com/#!/Killditzie/statuses/53055432360603648

  Liefs xoxo

 2. Suzanne zegt:

  i’m in! hij lijkt me super mooi, en ik heb nog niet zo’n kleur. volg jullie al op twitter dames, en dit is de link van de tweet:
  http://twitter.com/#!/Fashionisaparty/status/53056375256920064

  volg ook via bloglovin, maar kan helaas nog niet liken omdat ie er nog niet bij staat (helemaal vers artikel denk ik…).

  ik vind jullie site helemaal top, maar wel vooral ook omdat jullie mooie dingen weggeven! ik denk dat jullie tussendoor nog wel wat meer ‘inhoud’ mogen toevoegen. soms zie ik een swatch van één lakje, en dat vind ik zelf een beetje te weinig voor één artikel als dat het echt is. wat meer reviews, wat meer hele collecties laten zien (waar mogelijk natuurlijk…) en misschien een keer stash posts, om het persoonlijk te houden?
  hoop dat je er wat aan hebt!

 3. Sharon zegt:

  Ik wil de nieuwe eigenaresse worden!!!! Mijn tweet: http://twitter.com/SharonvH/statuses/53055647884902400

  Ik vind IDW een super site omdat de onderwerpen van de artikelen afwisselend zijn. Wat ik graag zou willen zien zijn ook filmpjes.

  Ik kan je artikel nog niet liken op Bloglovin maar zodra dat kan doe ik dat meteen!

 4. Kim zegt:

  Wauw! <3

  Ik zou graag de nieuwe mama willen worden! (a) Ik zal er goed voor zorgen! ;)

  Wat ik erg leuk vind;
  Veel verschillende artikeltjes! Sommige schrijfen veel achter elkaar over het zelfde, aldoor looks, nagels gedaan.. Daar vind ik niks aan!

  Wat mij nog erg leuk lijkt;
  Dubbele review! Dat jullie allebij je mening geven over iets! Daar ben ik soms ook benieuwd naar!

  Ik vind het jammer dat er wijnig looks zijn! :$ Hihi daar hou ik wel van! Sommige hebben te veel! Jullie hebben niet zo veel! Das ook wel eens leuk er tussendoor! :$

  Verder ga zo door!

  Ik volg jullie allebij! & GERT!;
  http://twitter.com/#!/Kiimmm_/status/53057115769667584

 5. Natascha zegt:

  Ik zou heel graag de nieuwe mama van Stereo Rose willen worden!

  Ik volgde jullie natuurlijk allang op twitter en bloglovin.

  Ik vind het leuk dat jullie naast de gebruikelijke beauty stukjes ook informatieve stukjes schrijven. Zoals bv het stuk over siliconen en Read my Label.

  Lien je mag wel werken aan je film skills! Dus vlog away zou ik zeggen :P Nee serieus ik zou zo snel niet verbeterpuntjes weten.

  En hierbij mijn RT:
  http://twitter.com/#!/Beautytas/statuses/53057985131454464

 6. Madelon zegt:

  Omg! Die is zooooo mooi, count me in!!! Deze mag een heeel mooi plekje in mijn stash krijgen hihi.

  Ik volg jullie allebei op twitter en zal het artikel liken als het straks in Bloglovin staat.

  IDW is voor mij de perfecte combi tussen info, nieuwe producten en reviews. Jullie schrijven beide erg leuk en lekker no-nonsens en eerlijk. Daar hou ik erg van. Ik zou het leuk vinden om meer how-to’s te zien. Varierend van make-up tot verzorging. Daarnaast mag het aantal nuttige artikelen van mij omhoog haha. Ik lees graag over ingrediënten en wat ze voor je huid doen, die zijn erg leerzaam.

  Mijn tweet: http://twitter.com/#!/WayMadi/status/53058093726175232

 7. Tessa zegt:

  Ik wil graag de Mac mineralized Skinfinish winnen ^^

  Ik volg jullie beide op twitter onder de naam @TesJ0e_

  Ik volg jullie op bloglovin, kan alleen ‘t artikel niet vinden?

  Ik vind de reviews erg leuk! Graag zou ik wat nagelswatches willen zien van moeilijk verkrijgbare merken (denk aan OPI, color club enz enz)

  Retweet: http://twitter.com/#!/TesJ0e_/status/53059210052780032

  Twitter ID heb je dus bij deze ^^

  Bedankt voor deze winactie :)

 8. Stasja zegt:

  Oh deze wil ik al zo lang!! Het is echt de perfecte blush en highlighter en natuurlijk ziet het er super pretty uit!

  Ik volg jullie allebei op twitter. :)

  Ik vind In de watten leuk omdat jullie echt no-nonsense schrijven en heel toegankelijk lijken te zijn. Bij veel blogs durf ik alles naar beneden te scrollen (dus niet alles te lezen) bij jullie doe ik dat niet.

  Meer looks zouden fijn zijn want met al die mooie make-up kunnen jullie vast en zeker hele mooie dingen maken. Filmpjes zijn ook altijd leuk. Ik heb ook het gevoel dat de producten die jullie een positieve review geven, echt goed zijn omdat jullie ook kijken naar de ingrediëntenlijst. :)

  Ik volg jullie op Bloglovin’ maar kan het artikel nog niet liken, zoals de rest. Maar dat doe ik als het kan. :)

  Mijn tweet: http://twitter.com/#!/Parlezvous89/status/53071974842372096

  Veel succes iedereen!

 9. sfie zegt:

  Voila alles gedaan! Heb er speciaal twitter voor gemaakt :p haha!! Ik doe dus zeker mee, vind ‘m echt prachtig!
  (http://twitter.com/#!/Sofiekemarieke)

  Ik vind het eigenlijk wel goed zo.. Maar meer reviews zijn altijd handig natuurlijk!

 10. Anne zegt:

  Wat ontzettend gaaf dat je de MSF verloot :o Ik volg beide dames op Twitter, heb ook geretweet: http://twitter.com/#!/peachyblushes/status/53071479956451328.
  Ook volg ik jullie op bloglovin, en ik heb op like geklikt, hehe :)
  Ik vind het heel leuk dat je naast previews van collecties en swatches ook uitleg geeft over ingrediënten van producten. Ook de schrijfstijl van de artikelen is top! Een verbeterpuntje: een filmpje af en toe zou tof zijn, of een artikeltje over je stash in verschillende delen ofzo :) Ohja: ik vind de lay-out ook heel mooi en handig.
  xx

 11. Sylvia Arp zegt:

  Hij is mooi en ik vind hem mooi, maar past niet bij mijn huid. Dus wens een ieder die hem graag wil winnen heel veel succes toe :-)
  Ik vind het wel heel lief van je Caroline :-)
  liefs, Sylvia

 12. samira zegt:

  Wow, ziet er erg mooi uit!

 13. Kelly zegt:

  Nou ik volg jullie sowieso al een tijdje dus daar geen twijfel over mogelijk!
  Heb het ook geliked op Bloglovinnn en hier is mijn Tweet linkje: http://twitter.com/#!/kell479/status/53084600649527297

  Het leukste aan IDW vind ik dat Kel er nu ook bij zit, wat maakt dat het 2 prachtig leuke dames zijn die nu de site onderhouden. Beiden hebben jullie een andere kijk dus andere posts, wat erg leuk is om te lezen. Ik moet zeggen dat ik graag wat (foto)tutorials zou willen zien! Lijkt me echt heel erg leuk. Ook lijkt me leuk om meer te zien van jullie beiden, bijvoorbeeld wat doet een bepaald skincare artikel voor Lien en wat doet het voor Kelly? Zeg maar zo.. Vooral omdat jullie van verschillende leeftijden zijn kan dat erg leerzaam zijn omdat jullie bezoekers ook van meerdere leeftijden zijn.

  Dusdat. Verder vind ik IDW hartstikke awesome :)

 14. soestermeid zegt:

  jaaaaaaaa ik wil graag de nieuwe eigenaresse van deze mooie MSF worden! mooi zo’n glanzend blushje!

 15. Divaofgeneva zegt:

  OMG Wat een gave winactie! Ik doe zeker mee! Deze wil ik doooooooolgraag aan mijn collectie toevoegen! :D
  Ik vind het super leuk dat er 2 verschillende dames aan deze blog Ik vind de afwisseling van de artikelen erg leuk. Ik heb geen idee wat jullie zouden kunnen verbeteren!
  Ik volg jullie allebei op twitter: https://twitter.com/#!/Kellss88/status/53085483756032000
  Ik heb het artikel geliked!

  Liefs.

 16. ioon zegt:

  Wel getweet maar ook voor mij is dit kleurtje niet weggelegd. ;)

 17. Kashmira zegt:

  Oh my goodness deze wil ik echt heeeeel erg graag winnen!!! Dit is gewoon een perfecte kleur, en een echt collector’s item natuurlijk :) Wat geweldig dat je hem verloot, was ook stiekem heel erg jaloers op je toen ik op Twitter las dat je hem had haha

  Daarover gesproken, ik volg jullie beiden natuurlijk al op Twitter en ik heb het ook geretweet: http://twitter.com/#!/byKashmira

  En ik vind IDW een heel erg leuk blog! Ik volg het nog niet zo heel erg lang maar ik vind het echt leuk! Er hangt een gezellige sfeer en jullie, Caroliene en Kelly zijn ook ontzettend lief :) De artikelen vind ik ook heel leuk en boeiend om te lezen. En de foto’s zijn ook nog eens mooi! (ook niet onbelangrijk)

  Ik heb het bericht ook al geliked op Bloglovin’!

 18. maaike zegt:

  Hoezo ik wil graag de nieuwe eigenaresse worden? ik wil DOL DOL DOLGRAAG de nieuwe eigenaresse worden! Ik volgde jullie al op twitter en bloglovin heb geliked en getweet (@bosbesjes)
  de tweet:
  http://twitter.com/#!/bosbesjes/status/53089583847587840

  Wat ik een pluspunt vind, is dat jullie altijd in goed Nederlands, en duidelijk schrijven. Ik ben zelf zeker niet perfect in taal, en noem me een zeur, maar ik kan met er ontzettend aan ergeren als er een review op een blog staat met 1000 spelfouten erin!
  Een ‘minpunt’ vind ik de kleuren, het is wel aparter dan roze met een lipstickje erop, maar helemaal zwart ik wel wat saai…

  xx

 19. Puck zegt:

  Ik zou echt heel graag de nieuwe eigenaresse worden van dit schatje. Ik vind het zo leuk aan IDW dat je even alles los kan laten en lekker deze blog ontspannen kunt lezen. Ik zou het wel leuk vinden om af en toe een filmpje te zien.

  Ik volg jullie allebei op twitter, heb het geliked en hier is mijn tweet:
  http://twitter.com/#!/PuckChristi/status/53091396210532354

 20. Benthe zegt:

  Wauw wat een mooie, ik wil ook wel de nieuwe eigenaresse hier van worden!

  http://twitter.com/bebjebenthe/status/53093133931651072
  Tweet dus, followen deed ik al lang en geliked ook.

  Het leukste aan IDW is dat het zo lekker persoonlijk is, ik weet al veel over jullie via Twitter etc en dit komt ook weer terug in de artikels. Ook vind ik het leuk dat het niet de standaard beauty is, maar ook meer achtergrond van de producten. Een verbeterpunt vind ik de lay-out, deze is wat donker en niet mijn smaak. Maar zoals ik zei, het is smaak, dus het kan goed dat anderen hem helemaal geweldig vinden :)

 21. Camilla zegt:

  Wow!

  Deze is mooi!! Jammer dat het niks voor jou is! En how generous om hem dan weg te geven! Superleuke actie!

  xxx Camilla

 22. Joyce zegt:

  Zo zonde dat hij niets voor jou is, natuurlijk hartstikke leuk voor ons! Maar toch ontzettend jammer. Ik heb jullie berichtje even geretweet @JoyceNafzger en volg jullie beiden uiteraard al langer!

  Waarom ik steeds terugkeer naar In De Watten is omdat het een website is waar naar ons – de lezeressen – geluisterd wordt, er wordt geschreven vanuit een liefde en passie voor beauty en vanuit een bewustzijn van producten en het maakproces. Het feit dat jullie met twee vrouwen met hart voor beauty dagelijks werken aan deze site is zo mooi. Terwijl jullie uit een andere leeftijdsklasse komen vullen jullie elkaar perfect aan en zorgen jullie ervoor dat ik elke dag met plezier terugkeer!

 23. Leontine zegt:

  Wat zou ik graag de nieuwe eigenaresse worden van de MSF! Ik heb nog altijd geen producten van MAC, zit te ver weg voor me, dus het zou superleuk zijn als dit het eerste product wordt! Dan blijf ik altijd aan jullie denken als ik het zie of gebruik, hoe leuk is dat? ;)
  En over de MSF zelf, wat een geweldig mooi en leuk product.. *zwijmel zwijmel*.

  Ik volg jullie allebei al lang via Twitter, heb getweet:
  http://twitter.com/#!/Leon10eke/status/53103291223130112
  en volg jullie al een tijd via bloglovin, zal het bericht dalijk liken.

  Wat ik zo leuk vind aan IDW is de diversiteit, gewoon heel veel informatie, niet enkel over beauty, eerlijk en goed geschreven, eigenlijk dus een site waar ik me een hele middag (avond/dag/nacht) in kan verliezen.
  Verbeterpuntjes, nee, ik zou het niet weten, vind het meer dan prima zoals het is en lekker zo laten! Ik zou het wel leuk vinden om een filmpje te zien, een tutorial ofzo, nog niet eens vanwege de tutorial maar omdat ik zo benieuwd ben hoe jullie irl zijn ;) .

  In ieder geval, bedankt voor deze site <3 en wat ik heel leuk vind, is dat jullie altijd reageren als ik een tweet naar een van jullie stuur. Dank je wel!

  Groetjes!!

 24. Eveline zegt:

  Hey!

  Ik heb het getweet. Mijn naam _Eveline_C. En heb alles gedaan wat jullie hebben gevraagd.
  Ik vind het een leuke website, maar persoonlijk vind ik de layout vrij donker. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. En enkele artikels over stash vind ik altijd heel leuk. Filmpkes vind ik ook altijd leuk.

  Ik zou héél graag winnen natuurlijk.

  Groetjes Eveline

 25. steffi zegt:

  Wow wat een leuke winactie, ik volg jullie beiden, plus bloglovin’
  Wie oh wie krijgt deze mooie en bijna laatste M.A.C MSF Stereo Rose? Check: http://bit.ly/bdmOWp en doe mee! RT Please
  Ik kom graag een kijkje nemen op in de watten omdat ik hou van degelijke oprechte reviews, met de nodige uitleg naar label reading. Ten slotte vind ik het belangrijk om te wete wat je nu op je gelaat of lichaam smeert. Werkt het of is het een grote larie en apekool? Plus ik blijf graag op de hoogte van de nieuwe producten van in de watten zelf!

 26. Elise zegt:

  Wauw ik doe zeker mee! Mijn twitternaam is Elisevlknrs
  Wat ik zo leuk vind aan jullie blog is de artikels waarin jullie dieper ingaan op de ingrediënten en werking van sommige producten.

 27. Ilja zegt:

  Oehh wat een plaatje, ik zou heel graag de eigenaresse willen zijn van deze mooie MSF! Denk dat hij mooi bij mijn lichte huid zal staan ^_^

  Ik vind de vele en mooie foto’s echt een heel fijn puntje van IDW en iets wat ik graag anders zou zien is een mooie opvallende header! ♥

  Ik volg jullie beide en heb het artikel natuurlijk geliked…
  Mijn tweet van Ilja_88 – http://twitter.com/#!/Ilja_88/statuses/53123669018419200

  Liefs Ilja

 28. Anna zegt:

  Wat een mooie kleur(L) Ik doe mee :)
  Ik volg allebei de accounts op twitter, mijn twitter is @wSweetPrincess.
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.

  Wat ik leuk vindt aan indewatten is dat er altijd super leuke winactie’s zijn, en je schrijft de artikels altijd erg duidelijk. Een minpunt heb ik eigenlijk niet, want ik vind alles altijd wel duidelijk.

  Liefs,
  Anna

 29. Annigje zegt:

  Ahh hier wil ik ook wel de nieuwe eigenaresse van worden, wel grappig dat de winactie eindigt op mijn verjaardag hihihi

  Je blog is gewoon erg leuk en heel informatief, keep up the good work :)

  Maar af en toe een fimpje zou natuurlijk ook wel super tof zijn ;)

  Ik heb jullie geliked, geretweet en volg jullie beide via twitter :D

 30. Wendy zegt:

  Hoi! Ik wil ook graag meedoen. :D Ik volg de accounts op Twitter en heb geretweet (als Fayette92). Ook volg ik jullie op Bloglovin en heb het artikel geliked. ;)

  Wat ik goed vind aan IDW is dat de artikelen altijd erg duidelijk zijn en dat er mooie foto’s bij staan, zodat je alles goed kunt zien. Ik heb wel een tip: het lijkt me leuk ook wat meer artikelen van budget merken te lezen, omdat die meer in mijn budget liggen. Maar op zich is dat niet echt een minpunt. :P

 31. Sabine zegt:

  Mooie blush, leuk dat je hem weggeeft nu hij je toch niet zo bevalt.

  Zelf ben ik geen blushdrager dus laat ik deze winactie lekker aan me voorbij gaan, maar ik wens de anderen veel succes! :D

 32. Annigje zegt:

  Ohhh wat gaaf! Ik wil graag meedoen! :D

  Ik volg Kelly en jou al op twitter (Before24).
  Ik volg jullie ook op Bloglovin en I Like dit artikel haha.

  Wat ik het leukste vind aan IDW is jullie passie en eerlijkheid welke in elk artikel naar voren komen. Ik heb altijd erg kunnen lachen om de stukjes van Sjoerd! Ik denk nog regelmatig terug aan worteltje. ;) De swatches vind ik ook erg fijn.
  Ik vind de informatieve artikelen altijd erg interessant, dus daar wil ik best wat meer van zien. Ook zou ik het leuk vinden om wat vaker een look voorbij te zien komen.

  Hier is mijn RT te vinden: http://twitter.com/#!/Before24/status/53153885723967488

  Ik vind het echt zo’n prachtige blush! Jammer dat ik die nooit heb weten te bemachtigen!

 33. Agnetha zegt:

  Ik zou graag willen winnen!
  Ik volg jullie beide via twitter, en via bloglovin (I liked!)
  Tweet: https://twitter.com/#!/agnethavdk/status/53156958227808256

  Ik vind jullie blog onwijs fijn om te lezen; er komen regelamtig nieuwe producten langs, revieuws zijn goed geschreven en artikelen hebben duidelijke foto’s.
  Ik vond het filmpje van laatst erg leuk, zouden jullie echt vaker (en uitgebreider) moeten doen :-)
  Als ik iets als verbeter-puntje moet noemen dan zeg ik; een duidelijker manier van het terug vinden van artikelen. Als ik bijvoorbeeld wil weten of jullie eens iets over een bepaald product of winkel hebben geschreven dan moet ik heel veel artikelen langs.
  (Blegh, ik hou niet van dit soort opdrachten bij winacties… Negatieve dingen zeggen is niet mijn favoriete bezigheid!!)

  • Caroline zegt:

   Bedankt voor de tip! Ben blij met je input!

   Ik heb nu een tag widget in de sidebar gezet, helpt dat?
   En de zoekfunctie is natuurlijk altijd je vriend :D

 34. Eline zegt:

  Ik doe mee! Ik heb het getweet met mijn account Stralend Mooi, ook heb ik hem geliked!

  Wat ik erg leuk vind aan IDW is de combinatie van carolien en kelly. Vooral omdat het 2 verschillende leeftijdsgroepen vertegenwoordigt! Ik vind dat zelf heel fijn :)

 35. Sharon zegt:

  Ik heb het artikel geliked en ik volg jullie sinds een tijdje ook op bloglovin!

  Ik zou graag de nieuwe eigenaresse van deze prachtige mineralized skinfinish willen worden :D Ik ken jullie blog nog niet zo lang en kan er dus eigenlijk ook nog niet zoveel over zeggen maar ik ga de site zeker volgen!

  Als jullie mijn twitter nog niet weten: Looksbysharon dus :)

 36. DalaLuz zegt:

  Wat een mooie blush… Wat jammer dat het toch je kleur niet is :-( Maar ja, wel weer heel fijn van ons, want met deze schoonheid kun je ook mij inderdaad heel erg blij mee maken!

  Ik volgde Carolien al op twitter, en nu dus ook Kelly weer, en uiteraard volgde ik jullie altijd al op Bloglovin’ waar ik jullie natuurlijk ook helemaal gehart heb ;-) En hier is de link naar mijn tweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/53160126630203392

  Wat ik leuk vind aan In de Watten is dat het echt iets anders toevoegt, met name met de informatieve artikelen. En door alle kennis over de ingredienten komen jullie reviews ook heel betrouwbaar over. Ook de vele foto’s zijn altijd dik in orde!

  Wat ik nog mis? Ik zou heel graag meer willen weten over do’s en don’ts, tips & tricks voor de ouder wordende huid! Ik heb inmiddels toch wat extra ‘canvas’ zullen we maar zeggen, op de oogleden en dat vraagt toch wel om een andere benadering dan een strak jong velletje. Dus dat zou ik zelf heel erg leuk vinden.

  Verder vind ik het eerder genoemde idee van duo-reviews erg leuk, inderdaad, maak gebruik van die verschillen! En met meer looks & tutorials maak je me ook altijd blij :-)

  Maar verder; heerlijk die mix, een beetje van dit, een beetje van dat, meer dan alleen beauty, dat maakt het nu net zo leuk en persoonlijk. Keep it coming!

  • DalaLuz zegt:

   lekker kromme tweede zin… Dit had ‘m moeten wezen: “Maar ja, wel weer heel fijn voor ons, want met deze schoonheid kun je ook mij inderdaad heel erg blij maken!”

 37. Marijke zegt:

  OMG! Wat een leuke winactie! Hij ziet er zoo mooi uit! Ik vind het erg fijn dat er een filmpje is geweest! Dat wil ik graag meer zien! :-)

 38. Teddy zegt:

  Wat jammer dat deze MSF niks voor je is, het is echt een one of a kind product en kleur! Wel heel lief dat je m in een winactie gooit
  ik zou graag de nieuwe msf willen adopteren hihi!
  Het leuke aan idw is dat jullie originele artikels schrijven. Vooral de info artikelen wat betreft ingredienten etc zijn heel leerzaam en handig!
  Misschien eens een filmpje of een leuke diy how-to?
  Verder doen jullie t toppie :-)
  twitternaam: Lovethatmakeup

 39. Lisa zegt:

  Oooh, wat een prachtige blush! Ik zou zeer graag de eigenaresse willen worden van deze MSF. Ik heb het artikel geliked en ik volg jullie al overal waar het kan. Wat ik heel erg fijn vind aan deze website zijn de artikels, ze zijn heel erg vlot en goed geschreven en mooie foto’s ook! Wat er beter kan? Hmmm, echt geen idee, misschien filmpjes eens?

  Hier is mijn RT http://twitter.com/#!/xxBlueFairyxx/status/53179610308952064 en mijn Twitter ID is xxBlueFairyxx

 40. Sanne zegt:

  Dit is toch een behoorlijk ingewikkelde winactie voor mensen die geen twitter hebben en dat ook niet willen :’]

 41. Ilona zegt:

  Wauw!!! LIEFDE! Ik had zo graag die msf willen hebben maar heb hem toen hij uit kwam helaas niet gekocht!! En nu kan ik me wel voor mijn kop slaan! Stom stom stom! Ik zou dus heeeeel graag de eigenaresse willen worden van die prachtige MSF stereo rose!

  Natuurlijk volg ik jullie op twitter! Dit doe ik onder de naam snowlona. Ik vind jullie blog zo leuk omdat ja hoe zeg je dat, hij is zo lekker gewoon! Nee dit zeg ik niet goed, ik bedoel te zeggen dat ik de blog heel leuk vind om te lezen, niet uit de hoogte maar gewoon netzo als wij (de lezers) zijn. Jullie schrijven over leuke dingen en luisteren ook naar de verlangens van de lezers! Dat vind ik zo leuk aan jullie :) !
  Wat ik graag nog meer zou willen zien? Hmm, nou ik vind de blog eigenlijk heel goed zo! Maar wat ik ook altijd erg leuk vind zijn looks of een filmpje dat is op de 1 of andere manier wat persoonlijker. Maar ik vind het zo al helemaal top!! Ga zo door!!

  Liefs Ilona!

 42. LindaV zegt:

  Wauw wat een mooie blush lijkt het me,heb hem nog nooit in het echt gezien,maar zo naar de swatch kijkend is het absoluut een kleur die mij heel mooi zal staan.

  Leuk aan IDW is de variatie,vele verschillende producten komen voorbij,en daar hou ik van.Ook de cosmetische ingredienten vind ik heel erg boeiend om te lezen,erg handig en soms ook verstandig te weten wat waar in zit en wat het wel/niet doet.
  Wat ik mis is het lief en leed van de shop.Ik zou het heel erg leuk vinden als je liet zien wat er nou voor komt kijken om al die heerlijke producten te maken.Een blik in de keuken van IDW.

  http://twitter.com/#!/LindavV70

 43. Nynke BBS. zegt:

  Wauwie. Wat een super vette prijs weer. Ik zou graag de nieuwe eigenares worden.
  Ik volg jullie al een tijdje via Twitter en Bloglovin’ en ik heb het bericht geliked.
  Ik zou graag wat meer filmpjes willen zien.
  Ook heb ik er over getweet: http://twitter.com/#!/xNynkeBBS/status/53517069009956865

  Mijn twitternaam is xNynkeBBS.
  XX

 44. Femke zegt:

  OEhh die zou ik supergraag willen winnen.
  ik heb je geliked op bloglovin..:D

 45. Saar zegt:

  WAUW deze MSF is zo ontzettend mooi!
  wat ik graag zou willen zien op de site zijn EOTD’s of FOTD’s. Dat vind ik namelijk altijd leuk om te zien.
  Ik volg jullie allebei op twitter en heb het artikel geliked op Bloglovin. De tweet: http://twitter.com/#!/saar1291

  Ik win nooit wat maar ik blijf proberen want hey! als je het niet probeert weet je het nooit;)

  i’ll keep my fingers crossed.

 46. Shenyce zegt:

  Wow, wat heb ik veel concurrentie :( hahaha. Ik zou echt super super super graag de MSF willen winnen.. it’s so pretty!!! Ik heb net met pijn in mijn hart een blush van MAC moeten verkopen omdat hij te licht was voor mij, maar deze zou perfect zijn voor mijn huidskleur en zou de pijn verzachten LOL hahaha :P
  Ik volg jullie allebei op Twitter en heb getweet(http://twitter.com/LaShenn/status/53839882199638018)en heb de post geliked op bloglovin. Ik vind leuk aan IDW dat de artikels orgineel, persoonlijk en qua hoeveelheid informatie bij bijv. een review altijd perfect zijn. De schrijfstijl van jullie allebei is heel fijn om te lezen en de foto’s zijn altijd netjes. Ik weet bijna geen minpunten, maar net als velen zou ik meer filmpjes en looks leuk vinden!
  Liefs,
  Shenyce

Comments are now closed for this article.