web analytics

Birthday Presents For You Day 9: O.P.I Burlesque Little Teasers

Halllooooooooo

Dag 9 alweer!!!

En hopelijk ook vandaag een verjaardagscadeau dat bij iedereen in de smaak valt!

Ik heb deze set uitgezocht bij een geweldig mooie winkel hier in Utrecht, waar ik zeker vaker te vinden zal zijn want ze hebben O.P.I!!!
Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, wil ik deze set liever zelf houden hihi
Maar ik ga er nog wel een keer naartoe om er een voor mezelf te halen *S*

 

O.P.I Little Teasers Burlesque

Een set van 4 mini’s in de kleuren:

 • Rising Star
 • Take The Stage
 • The Show Must Go On!
 • Ali’s Big Break

Stuk voor stuk super mooie lakjes, en O.P.I dus kwaliteit!

Swatches vind je hier bij: AllLaqueredUp

 

Klik = Grotere foto!

 

Klik = Grotere foto!

 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze mooie set ?

 1. Volg ‘in de watten’ op Bloglovin (liken is cool) en/of volg mij @indewatten en Kelly @Kellllls op Twitter
 2. Laat in een comment weten waarom jij deze Little Teasers graag aan je stash wil toevoegen. Dit vooral niet vergeten, alleen aangeven dat je meedoet is niet voldoende.
 3. Voor een extra kans tweet je het volgende bericht en plaatst een linkje naar je tweet in je comment:
  Win een O.P.I Little Teasers Burlesque set, weer een geweldig cadeautje via IDW  http://bit.ly/bdmOWp  want IDW is jarig! RT!

Regels

Deze actie loopt tot morgenmiddag 4 Maart 2011, 12  uur.
Daarna kan je niet meer meedoen en is het ook niet meer mogelijk een comment te plaatsen.
Aankomende woensdag, 9 Maart 2011, maken we de gelukkige winnaar bekend.
Dames uit België zijn ook van harte welkom om mee te doen!

Mensen die hier komen via een ‘gratis forum’ of een ‘win-actie forum’ zijn uitgesloten van deelname, en reken erop dat we weten of deelnemers daar vandaan komen.


73 Reacties naar Birthday Presents For You Day 9: O.P.I Burlesque Little Teasers

 1. Roos zegt:

  Ik volg je op bloglovin, maar ik heb geen twitter dus sorry!
  Ik wil dit setje graag aan mijn stash toevoegen omdat ik een grote stash heb, maar zonder OPI lakjes omdat je die bij mij in de buurt niet kan krijgen. Ik ben er al heel lang naar op zoek en omdat ik deze film ook heel erg leuk vind, zou het echt heel leuk zijn als ik zou winnen!

 2. Tessa zegt:

  Hey ik zou graag willen meedoen =D
  http://twitter.com/#!/TessaBaan/status/43382189471186944
  de tweet

  Waarom ik graag wil winnen is omdat ik de film heb gezien en die was echt supermooi *_* Ik zou graag de feeling van de film terugzien op m’n nagels hahaha.
  Ook heb ik geen enkel OPI lakje, omdat ze te duur zijn XDDDD Ik ben een arme scholiere haha.
  Oh en dan kan ik meteen weer een review schrijven voor op m’n blog, de laatste tijd vind ik echt niks om over te schrijven :/

  Ik volg je op bloglovin en op twitter (ik heet TessaBaan)
  Ik hoop dat ik win!

 3. yara zegt:

  Hooii ,
  mega-toffe winactie!!:D
  ik doe mee!:)
  ik volg jullie en heb het getweet : http://twitter.com/yaragirly
  en ik wil dit nagellaksetje aan mijn stash toevoegen omdat het supermooie kleurtjes zijn!en ik nooit iets win…
  alvast bedankt!
  liefs,
  yara

 4. Judith zegt:

  Hey,

  Leuke winactie, ik wil wel meedoen!
  Ik volg jullie allebei op twitter.

  Waarom ik dit nagellaksetje graag wil is omdat ik nog geen opi-nagellak heb en die wel heel graag wil, aangezien ik er zoveel positiefs over hoor.

  Verder vind ik die kleurtjes ook geweldig :)

  xxx Judith

  Ik heb het trouwens getweet:
  http://twitter.com/#!/JudithTBBOTB/status/43384334908014592

 5. Ilona zegt:

  Ooooh wauw!!! Ik heb een enorme make-up verslaving. Maar daarvan is nagellak mijn grootste verslaving en opi mijn favo merk! Ze hebben zo veel mooie kleurtjes! Het is gewoon helemaal mijn merk, hij lakt fijn, een lange houdbaarheid en lekker trendy!

  Ik volg jullie naturlijk op bloglovin en op twitter met de naam snowlona!

  Super veel suc-6! Echt super leuk die win acties met fantastische prijzen!

 6. DalaLuz zegt:

  Like, like, hartje, tweet (http://twitter.com/DalaLuz/status/43397393005289472)

  En dat setje is volmaakt voor mij omdat zulke prachtige blingbling op mijn nageltjes van mijn soms wat slaapverwekkende ;even wellicht een spetterend, knallend drama gemaakt worden (en dan wil ik de dramaqueen zijn ;-)
  I love me some theater ;-)

 7. Sam zegt:

  Neeeee, ik wilde net lakjes gaan kopen. Was ineens alles van OPI weg uit het assortement in mijn boerengat. Hoop echt dat ik win, want anders is het echt een grote nachtmerrie hihi..

  Ik volgde alle twitters.. en heb helaas op dit moment even geen verbinding met twitter. Maybe twitter ik het later nog wel effe, Kusjes

 8. m10e zegt:

  Geliked en getweet (@mar10e)! Mijn OPI collectie bestaat uit één basecoat en een topcoat die uit de handen van mijn moeder heb ontfutseld ;) Waarom kunnen niet alle lakjes zo’n perfect OPI-kwastje nemen? Maar omdat alleen basecoat op je vingers ook geen gezicht is, kan ik deze schitterende burlesque kleurtjes goed gebruiken!

 9. Joyce zegt:

  Ik volg je overal waar je maar wensen kan haha.

  Ik heb maar een paar woorden nodig om te omschrijven waarom ik deze MOET winnen: I LOOOOOOOOOOOOOVE GLITTERS <3

 10. Caro zegt:

  hee, ik die mee ( en volg je op bloglovin)
  deze set wil ik winnen omdat,ja niet voor mezelf, mijn beste vriendin helemaal gek is op glitterlak en opzoek was naar deze collectie maar te laat hij was al uitverkocht:) ik zou haar er erg blij mee maken denk ik:) ( mijzelf niet, ben niet zo van de glitter) x

 11. Mariel zegt:

  Ik doe mee! Deze set wil ik winnen omdat ik enorm houd van glitters en de kleurtjes helemaal geweldig vind!
  Ik volg je op bloglovin en op twitter, heb je geliked!

 12. Kim zegt:

  Ik zou heel graag de lakjes winnen omdat ik een enorme fan ben van de film én Christina. Ik ben ook helemaal dol op de kleurtjes, ze passen helemaal bij me. Ik zou ze ook graag winnen omdat ik maar drie potjes nagellak heb (ja, 3:D. Dit komt omdat ik jarenlang gelnagels heb gehad, en onlangs heb ik ze er laten af halen. Nu heb ik nog maar een bescheiden stash van 3 lakjes kunnen opbouwen, dus deze set zou meer dan welkom zijn;)
  Ik ben trouwens Tinkerbell5388 op Twitter: http://twitter.com/#!/Tinkerbell5388

 13. Yente zegt:

  Ik volg je op bloglovin en twitter en kelly ook!

  http://twitter.com/#!/yente/status/43416579102351360

  Wat een mooie kleurtjes zijn dat, wie wil die nou niet winnen?

  <3

 14. Lija zegt:

  Oeh, weer zo’n mooie nagellakset! Hier doe ik ook weer graag aan mee :D Heb zelf nog geen OPI en wil dit graag eens uitproberen! Komt goed uit dat het kleine potjes zijn, want heb de full size gezien en die zijn HUGE! Komt toch nooit op bij mij :D

 15. Carlijn zegt:

  Ik zou deze lakjes heel graag willen winnen, omdat ik ooit van een vriendin twee opi lakjes kregen en die zijn zo fijn. <3 Maar helaas heb ik zelf niet genoeg money, dus kan ik geen opi lakjes kopen.. En omdat deze kleuren zo mooi zijn! En omdat ik nog geen echte glitterlakjes heb. xx

 16. shna zegt:

  Ohh ik wil het setje heel graag hebben want ik hou van OPI!! Helemaal die mini setjes zijn super cute, van alles wat :D Kleurtjes zijn lekker hysterisch, helemaal wat voor mij ;)
  Dus bij deze ding ik graag mee naar dit heerlijke kado’tje!

  Ik volg je op twitter!

 17. Kimberly zegt:

  Ik doe zeker mee! :D

  Ik heb nog absoluut niets van OPI of uberhaupt van deze geweldig mooie glitterlakjes! Aangezien mijn stash nog niet zo heel groot is zou ik deze graag uit willen breiden!

  Twitter: http://twitter.com/#!/KimberlyvAalten/status/43440154165256192

  Bloglovin: ik volg je al een poosje en heb het bericht geliked :)

 18. Priscilla zegt:

  Ik wil deze set dolgraag winnen omdat ik wanhopig verliefd ben op de OPI Burlesque collectie. Haha, om nou te zeggen dat ik ze ook echt nodig heb.. nee dan zou ik liegen. Maar ik vind deze set met mini’s wel megamegamega awesome en ‘t zou me een huge happyboost geven om m’n nagels met zulke mooie lakjes te lakken. Ben haast bang dat ik niet weet met welk lakje ik zou moeten beginnen, haha.

  Natuurlijk volg in in de watten op bloglovin’ en heb ik deze post geliked. M’n tweet kun je bekijken via de volgende link: http://twitter.com/WickedSkakid/statuses/43441760730484736

 19. Karin zegt:

  Wat een leuke actie!
  Ik doe niet vaak mee, maar dit is echt een leukke prijs.
  Deze lakjes zou ik willen winnen, omdat ik nog geen enkel glitterlakje heb. Het zou leuk zijn als ik deze aan mijn kleine collectie kan toevoegen :)

  En nogmaals gefeliciteerd!

 20. Suzanne zegt:

  nou ik doe gewoon lekker weer mee! is dat brutaal?

  ik wil graag winnen omdat ik nog geen opi mini’tjes heb, en die lijken me erg schattig staan bij mijn opi ‘papa’s en mama’s’ ook vind ik de kleuren bij elkáár zo mooi, dus als ik win dan ga ik er samen een nail art mee maken :D

  de link van de tweet is:
  http://twitter.com/#!/Fashionisaparty/status/43570964272922624

Comments are now closed for this article.