web analytics

Birthday Presents For You Day 1: O.P.I Texas Lil Shooters

Vandaag is het zover………

IK BEN JARIG :D

En, in de Watten is ook jarig!

Al 2 jaar schrijf ik op deze plek, al 2 jaar, boy wat gaat de tijd snel… Sinds kort samen met Kelly, wat het allemaal nog veel leuker maakt.
Wees niet bang, ik zal jullie niet vervelen met anekdotes van 42 jaar “Lien” haha

Omdat cadeautjes krijgen zo vreselijk leuk is, maar cadeautjes geven nog veel leuker is het vandaag de eerste dag van 14 dagen feest bij ‘in de Watten‘!
We hebben voor jullie echt zulke mooie dingen bedacht, gekregen en gekocht… Het was vanochtend zelfs even ontzettend moeilijk om te kiezen waar nu mee te beginnen.

Maar uiteindelijk met een ‘iene miene mutte‘ liedje op de achtergrond heb ik wat uitgezocht en hopelijk is het naar jullie smaak.

Vorige week was ik in Antwerpen met Kelly en een paar lieve Belgische beauty bloggers en heb daar het volgende voor jullie meegenomen:

Een O.P.I Texas “LIL SHOOTERS” setje met daarin 3 mini’s van de Texas collectie en 1 RapiDry Top Coat mini.

De kleuren in de set zijn:

 • Austin-tatious Turquoise
 • I Vant to Be A-Lone Star
 • Do You Think I’m Tex-y?

Echt geweldig mooie kleuren!

Omdat ik maar 1 setje heb, heb ik er natuurlijk geen swatches van gemaakt maar moeten jullie het doen met een foto van de set. Maar die zegt eigenlijk al genoeg.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor dit setje?
Dat is natuurlijk wat jullie willen weten :D

 1. Volg ‘in de watten’ op Bloglovin
 2. Laat in een comment weten waarom jij perse dit setje zou willen toevoegen aan je collectie.
 3. Voor een extra kans tweet je het volgende bericht en plaatst een linkje naar je tweet in je comment:
  Een O.P.I Texas “LIL SHOOTERS” setje winnen? Dat kan op http://bit.ly/bdmOWp want IDW is jarig! RT!

Regels

Deze aktie loopt tot morgenmiddag 24 Februari 2011, 12 uur.
Daarna kan je niet meer meedoen en is het ook niet meer mogelijk een comment te plaatsen.
Volgende week dinsdag, 1 Maart 2011, maken we de gelukkige winnaar bekend.

Mensen die hier komen via een ‘gratis forum’ of een ‘win-aktie forum’ zijn uitgesloten van deelname, en reken erop dat we weten of deelnemers reguliere lezers zijn of niet.

Jullie doen toch wel allemaal mee hè?!!!
Samen een verjaardagsfeestje vieren is zoveel leuker *S*

86 Reacties naar Birthday Presents For You Day 1: O.P.I Texas Lil Shooters

 1. Lotte zegt:

  en niet te vergeten: GEFELICITEERD :D

 2. Roos zegt:

  Hi lieve Lien,

  Nogmaals hier ook GEFELICITEERD!!! X

 3. Angelique zegt:

  Gefeliciteerd!!
  Al weer twee jaar! Leuk hoor.
  Heb je nou al een keer bij het spinnenwiel gegeten? haha ;-)
  Ik zou het setje wel willen winnen omdat ik helemaal in love ben met opi! Ik koop alleen opi op speciale momenten. Op schiphol als ik op vakantie ga en ik heb eens een lakje gekocht in een welness! Zo koppel ik de kleur aan een leuk moment! ik heb je geloved op bloglovin en heb je getweet!
  http://twitter.com/AngeliqueWolf/status/40445675812425728
  Nog heel veel jaartjes erbij.
  Liefs

 4. Yente zegt:

  Ik heb voor het eerst in mijn leven lange nagels en ik ben daar behoorlijk trots op! Maar op lange nagels hoort natuurlijk wel een mooi lakje en dat zijn deze!

  Hartelijk gefeliciteerd!

  Oh en mijn twitter linkje:
  http://twitter.com/#!/yente/status/40451510550802432

  (Ik weet niet precies hoe jullie checken of iemand een reguliere lezer is maar ik lees dit meestal via mijn telefoon, dus als het om IP-checks gaat zal ik er misschien niet bij staan. Anyways, just saying ;)

 5. Suzanne zegt:

  aah super leuk! ik volg je via bloglovin en ik wil graag winnen omdat ik dol ben op OPI, vooral om de namen, maar natuurlijk ook om de kwaliteit en aparte kleuren. ik heb geen mini’s, dus dat is een leuke ‘add’ aan mijn collectie. ook is het mijn droom om nog eens naar amerika te gaan, want ja, daar moet je toch eens in je leven geweest zijn?

  ik heb ook even getweet voor je:
  http://twitter.com/#!/Fashionisaparty/status/40456793557708800

 6. PinkFairy zegt:

  Van harte!!!! Ik hoop dat het een topdag was!!! :D
  En wat een leuk setje. Ik word enorm vrolijk van deze kleuren. Mooie combi van opvallend en neutralere tinten. Love it! En ik volg je uiteraard op Bloglovin.

 7. Caro zegt:

  wat een geweldig cadeau!
  ik had ze nog niet gespot in de winkel maar de drie kleurtjes… oke ik ben verliefd dit is duidelijk:D

  waarom ik deze set moet winnen?
  omdat ik anders met liefdesverdriet zit… ja het spijt me, je hebt me gekoppeld aan deze collectie van opi, maar vooral de rapidry topcoat is nodig in mijn collectie:) nu moet ik altijd zo lang wachten voor mijn nagels droog zijn en meestal heb ik niet genoeg geduld… en ja het gevolg kan je wel raden!

  nog eens een dikke proficiat, je verdient het:)

 8. Marjolein zegt:

  Gefeliciteerd! :D En wat een leuk setje, ik vind vooral het linkerlakje met een ietwat onuitspreekbare naam erg tof haha! En omdat ik ook super benieuwd ben naar die topcoat (sinds dat m’n INM topcoat op is lak ik m’n nagels echt super weinig, ik haat dat wachten tot het droog is!) zou ik het setje erg leuk en handig vinden! Tweet staat hier http://twitter.com/Marjolean/statuses/40476675674210304 & ik volg je al een tijdje via Bloglovin (:

 9. Nynke zegt:

  Super! Ik volg je natuurlijk via bloglovin.
  En waarom ik het setje wil winnen? Tja, wie wil dat nou niet? Nee, ten eerste spreken de kleurtjes me erg aan (daar kan ik nog mee thuis komen zonder dat ik commentaar krijg ‘maar zo’n kleurtje heb je toch al?!’ ‘Nee mam..’. En juist handig dat het een miniformaat is, ook dat ik dan gelijk meerdere kleurtjes kan uit proberen, maar ook dat ze makkelijk in me tas passen! Kijk, dat is nog eens handig.

 10. yara zegt:

  Hooi ,
  gefeliciteerd!:D
  wat een leuke prijs!
  ik zou dit setje graag aan mijn collectie willen toevoegen omdat ik nietveel O.P.I heb en het supermooie kleurtjes zijn die ik nog niet in mijn collectie heb.
  Alvast bedankt!
  liefs,
  yara

 11. DalaLuz zegt:

  Gefeliciteerd!!! Mooie mijlpaal weer :-)
  En waarom ik dit leuke O.P.I Texas “LIL SHOOTERS” setje wil winnen? Omdat ik natuurlijk wel fabelhaft nagels wil hebben als ik per ongeluk eens een keer in een shoot out terecht kom. Want dat zou toch zomaar kunnen. Het is tenlotte echt elke dag wel een keer high noon en aangezien ik van de week nog beschuldigd ben van het verspreiden van Chinese propaganda, ben ik tegenwoordig dus graag op alles voorbereid! O ja, en ook omdat ik gewoon graag met die leuke kleurtjes wil spelen :-) Hier is mijn tweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/40477697872371712

 12. W. zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou het setje heel graag willen winnen omdat ik net een nagellak van OPI heb gekocht en ik ben hooked. Ik heb nog nooit zulke goede nagellak gehad, echt geweldig. Ik zou daarom heel graag nog meer OPI lakjes willen en daar ga ik ook zeker voor sparen! Maar nu al meer OPI lakjes hebben is natuurlijk helemaal top:D Ik heb geen twitter.. X

 13. Judith zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou heel graag willen meedoen met je winactie. Ik volgde je al een tijdje op Bloglovin.
  De reden waarom ik dit setje zou willen winnen, is omdat ik nog niks van OPI in mijn collectie heb zitten. Klinkt misschien wat raar, maar zou het daarom nét zo graag willen uittesten wat ik van het merk vind. En een bijkomende reden is omdat dat de kleurtjes die ik echt leuk vind.
  Hier is mijn comment op Twitter (Modemadame):
  http://twitter.com/#!/Modemadame/status/40486438323748864

  Veel succes ermee! :)

 14. Stefanie zegt:

  Ik doe niet mee met de winactie, maar wil je wel een hele fijne (blog)verjaardag wensen! Ik volg je blog al een tijdje via BlogLovin’ en vind het iedere keer weer fijn om een nieuw artikel te lezen. Bovendien vind ik het erg interessant om te zien hoe je zelf allerlei producten maakt!

 15. Mariel zegt:

  Gefeliciteerd! Ik doe mee :)

  De reden waarom ik dit setje zou willen winnen is omdat ik de kleurtjes echt geweldig vind, ook ben ik heel benieuwd naar het merk want ik heb hier nog niks van ( en dat noemt zich nagellakverslaafd haha!)

 16. Marijke zegt:

  Proficiat met je verjaardag en je blogverjaardag!! Ik doe niet mee aan deze winactie want bijt toch op m’n nagels dus… ;-)

 17. Nathalie zegt:

  WAUW, gefeliciteerd met je 2 B-Days! :)
  Dit setje zou ik wel erg graag aan mn collectie toevoegen omdat ik zelf eerlijk gezegd nog niet de kans heb gehad om Opi uit te testen. Ik heb namelijk van die kleine afgebeten nageltjes… Maar… Ik probeer nu van deze verslaving af te komen en een mooi kleurtje op mn nagels zou natuurlijk wel helpen! :) Ik heb ook al zoveel goeds over Opi gehoord en zoveel goeds over Opi gelezen op beautyblogs dat ik erg nieuwschierig geworden ben. En de namen en kleurtjes die Opi gebruikt zijn ZOOOOO cute! :) Om verliefd op te worden! (What I already did… ;) ) Bovendien heb ik mijn eigen beautyblog (http://www.barbieliciousbeauty.blogspot.com) en zou ik over deze mooie lakjes graag een review kunnen schrijven, met de nodige reclame (lees: je linkje) erbij natuurlijk! ;)
  Ik volg je op Bloglovin en Twitter en mn tweet staat hier: http://twitter.com/Natje_9999/status/40492284281622528

 18. Nynke zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk zeg, dat je dat gebruikt om cadeautjes uit te delen :) Ik hoop dat je zelf ook wat leuke cadeautjes gekregen hebt?

  Ik wil wel een poging wagen voor de lakjes! De kleurtjes zijn gewoon geweldig. Heerlijk voor de zomer en daar ben ik zooo aan toe!! :D
  Dat ze van OPI zijn is helemaal geweldig. Mijn budget laat die lakjes helaas niet echt toe, maar ik zou ze super graag eens proberen!

  Ik hoop dat je nog een fijne avond hebt met taart, drinken en vrienden!

 19. Sanaz zegt:

  Happy B day 2 you, Happy B day 2 you, Happy B day dear Carolineeeee!! Happy B day 2 you!

  xxx Sanaz

  P.S ik zou graag deze setje willen winnen zodat mijn nagels er shiny uit gaan zien! want ze zien er nu niet mooi uit.. gelnagels.. heeft ze helemaal verprutst.. daarom verdienen ze het wel om verwend te worden :)

 20. Marije zegt:

  Ik doe niet mee, ben namelijk geen reguliere lezer en daarom biljkbaar al uitgesloten. Toch vind ik dat een vreemde regel. Stel ik begin vandaag met het lezen van deze blog, juist door de winactie, waarom zou ik dan niet mee mogen doen? Ik kwam toevallig op deze blog omdat ik bij bloglovin bij populair keek en dit het meeste gefavourite was..

  Niet dat ik het persoonlijk nou vervelend vind dat ik niet mee ‘mag’ doen , maar ik dacht ik laat het toch even lezen omdat dat heel erg vijandig over kan komen tegenover nieuwe lezers.
  xoxo marije

  • Caroline zegt:

   Er staat bij dat het voor de mensen geldt die via win fora en gratis fora komen toch? Die bedoel ik ermee, die komen omdat iemand een link plaatst alleen maar hier om te kijken of er iets te halen valt. Ik wil mensen zoals jij die voor het eerst via bijvoorbeeld bloglovin komen kijken helemaal niet uitsluiten. Juist in tegendeel.
   Hopelijk is het zo duidelijker.

 21. Marije zegt:

  ik laat het toch even weten* niet lezen x]

 22. Mieke zegt:

  Happy Birthday!!!
  Ik volg je via bloglovin en wil graag winnen ;) . Tja en waarom, nou ja eigenlijk om dezelfde redenen als vrijwel alle anderen :P .
  Ik ben verslaafd aan nagellak! En deze geweldige kleuren kunnen dus eigenlijk ook niet ontbreken in mijn collectie. Helaas heb ik net als velen een veel te kleine portemonnee om dit anders aan te schaffen.

 23. Stephanie zegt:

  Hieperdepiep hoera! Ook al is elke dag een reden voor een feestje, een “verjaardag” is nog een extra reden erbij!

  Ik volg je op bloglovin’ en de reden waarom ik dit setje zou willen winnen is… waarom eigenlijk ook niet? Ik mis altijd met winacties en tja niet geschoten is altijd mis en mn nagellakstash kan nog wel wat o.p.i. gebruiken na de teleurstellende mad as a hatter!

  Mn tweet is te vinden onder: http://twitter.com/Centurychild305
  twitter is acting like a bitch at the moment dus een link naar de post kan ik helaas niet posten :(

 24. Laura* zegt:

  Hoi, gefeliciteerd!! Ik had t ff te laat meegekregen toen ik de mail stuurde.. :)
  Natuurlijk doe ik mee met deze winactie, die lakjes zien er mooi uit. :) K heb nog niet van dat soort kleuren, en sowieso nagellak van OPI al helemaal niet (best prijzig). ^^ De collectie, Texas, is voor de rest ook heel mooi zag ik even snel, leuk! :)
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb je winactie even gepromoot door te tweeten (RajaHK_92). XX

 25. Ellen zegt:

  Ooh lalalaaaaaaaaa…ik vind het zo’n mooi setje!!! I loveeee Texas!

  Ben wel net 1 dagje lid maar dat komt dat ik jullie op de pagina bij bloglovin zag staan. Ben dus nog geen reguliere bezoeker dus weet niet of ik wel kans maak :( De reden dat ik het setje wil hebbe? I Love to Polish my NAAIILLSSS :)

  Dus eingelijk een simpele reden :)

  Heb overigens ook getweet:
  EllenB84 Ellen
  Een O.P.I Texas “LIL SHOOTERS” setje winnen? Dat kan op http://bit.ly/bdmOWp want IDW is jarig! RT!

 26. Ronne zegt:

  Leuke winactie en een geweldige site! Ga vooral zo door. En: GEFELICITEERD:D

 27. Sandra Bax zegt:

  Nagellak is voor mij de manier om mijn nagels mooi en lang te houden! De enige manier om ervoor te zorgen dat ik ze niet afknip/bijt… Niet echt elegant zegmaar ;)
  En mini-flesjes maken het alleen maar makkelijker om overal en nergens toch even een leuk kleurtje op je nagels te doen!

  Ik volg je nu ook op bloglovin’! En dit is mijn tweet: http://twitter.com/#!/kleinerat/status/40684077325488128

  Fijne verjaardag gewenst!

  Groetjes,
  Sandra

 28. Sandy zegt:

  Hoihoi,
  gefeliciteerd met dit dubbele jubileum! Ik kan helaas niet meedoen met deze give-away, mijn toch al niet bijster lange nagels zijn bijna allemaal tot kei kort terug afgebroken vande week :-( *kijkt triestig naar dr gehandicapte handen* Dus ik geef mijn kans aan iemand weg die wel fatsoenlijke nagels heeft :D
  Een fijne dag gewenst!

 29. colijntje zegt:

  Gefeli, leuke actie.
  Mijn nageltjes Zien er nun heel zielig uit, en hebben echt een mooi lakje nodig, daarom doe ik mee!!
  Mijn tweet http://twitter.com/#!/colijntje/status/40719302575390720

  Groetjes Ilse

 30. nientjer zegt:

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! ik doe mee hoor omdat ik het hele gave originele kleuren vind, ik heb het rondgetweet: https://twitter.com/#!/Nientjer/status/40719465427501056

 31. Menie zegt:

  Lien!!! Ook hier van harte met je blog-verjaardag meid!!

  Dit setje kan absoluut niet aan mijn (mini)stash ontbreken omdat het alle kleuren heeft om het jaar mee door te komen!
  Turquoise voor de lente en zomer, lijk je lekker bruin mee! Rood voor herfst en winter, altijd goed en classy. Zilver voor de feestdagen! En de topcoat om het hele jaar door je nagellak prachtig op zn plek te houden! Ready to go met dit setje! ;-)

  Ik heb deze winactie ook getweet naar mijn followers:
  http://twitter.com/#!/Menie8/status/40719196186738688

 32. Caroline zegt:

  Hoi Caroline, (jaja je naamgenoot is er weer :P )

  Gefelicteerd met je verjaardag!
  Op de valreep doe ik ook mee. Dit is mijn tweet: http://twitter.com/caro__line/statuses/40724645904654336

  Ik volg je ook op blogloving.

 33. Britt zegt:

  Wat je ziet je site er leuk uit! Heel helder en duidelijk!

  Super cool!

 34. Stacey xXCannaBitchXx zegt:

  Ik doe op de valreep nog snel mee hihi, ik hoop dat het tot 12 uur vannacht is, maar dat is niet echt duidelijk!
  Maar natuurlijk wil ik die OPI-lakjes graag winnen, ik vind namelijk vooral de Do you think i’m Tex-y errug mooi, vooral onder mijn Crackle lakje:)
  http://twitter.com/#!/xXCannaBitchXx

 35. Nina zegt:

  Hoezeeee en van harte!

  Ik heb twee redenen waarom ik graag een OPI setje win;

  1. Ik heb nog niks van Opi (wat ontzettend schandalig is, I know)
  2. Mijn rode nagellak is over het tapijt gegaan en ik heb nog een potje nodig om de rest van het tapijt bij te verfen in een mooie roodtint…

Comments are now closed for this article.