web analytics

Herôme WIC Zomercollectie 2011 – Get inspired by Morocco!

Herôme W.I.C. Summer Collection – Get inspired by Morocco!“De zonsondergang in de verlaten valleien, oases in de woestijn, het aroma van kruiden en thee, vrouwen in djelleba’s en markten met een regenboog aan gekleurde schoenen en kledingwaren.”

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko – Get inspired!

De W.I.C. zomerkleuren zijn warm, creëren een levendig en vrolijk effect op de nagels en passen bij de zomerse kleding die gebaseerd zijn op onder andere bloemenprints en groen-, rood- en roze-tinten.

Als altijd: Klik aub op de afbeeldingen voor grotere foto’s


Maze of stone

De levendige en kleurrijke stad Fes is de bestbewaarde middeleeuwse stad van Marokko en staat bekend als het culturele & spirituele centrum die een mix biedt aan oudere, Arabische wijken en een modern gedeelte met Westerse hotels en brede boulevards. De stad is een doolhof van stenen gebouwen, een mix van twee verschillende culturen in één wereld en ontvangt daarom de grijze W.I.C. kleur. Maak de ‘match’ door W.I.C. Fes te combineren met jeans of een wit zomerjurkje.
Pink loves Tanger
Tanger is een internationale stad vanwege de ligging en eigen belastingwetten. Tanger heeft velen malen decor gestaan voor internationale films en was tevens één van de eerste toegankelijke steden voor homo’s. Daarom en vanwege het moderne karakter van de stad krijgt Tanger de zomerse roze W.I.C. tint. W.I.C. Tanger past bij felroze tops, pastelroze make-up en weerspiegelt het zomerse gevoel!


City of gardens!
Rabat is de hoofdstad van Marokko en staat ook bekend als de stad van de tuinen. Deze elegante stad biedt een mix biedt van geschiedenis en moderne cultuur. De elegantie van de stad is te zien aan de brede boulevards, luxe winkels en vooral de hoeveelheid bloemenvelden en tuinen. Rabat staat voor kleurrijk en verdient de elegante W.I.C. kleur paars. Gebruik deze knalkleur bij bloemenprints in jurken, rokjes en tops en de zomer kan beginnen.
The road to dessert

Zagora ligt aan de voet van de Sahara, velen trips worden vanaf deze stad georganiseerd naar de woestijn. Door de ligging kent de stad Hollywood-achtige uitzichten met een prachtig oranjekleurende woestijn. W.I.C. geeft deze stad een warme, zoete oranje kleur. W.I.C. Zagora past net als Rabat perfect bij jurken en rokjes met bloemenprints en zijn de passende zomeraccessoire.

The Red City
Marrakech is ‘the Red City’ van Marokko vanwege de rode gebouwen en muren. Daarnaast staat de stad ook wel bekend als ‘the pleasure city’ waar handel drijven dagelijkse kost is en veel geld besteedt wordt aan entertainment. De uitgaans-gelegenheden variëren van westerse Ibiza-achtige discotheken tot 1001 nacht barretjes met buikdanseressen. Kortom, deze levendige stad verdient de levendige kleur rood! Lak W.I.C. Marrakech op de nagels of teennagels voor een avond uit!
The Windy City
Witgewassen huizen met blauw accenten, altijd en overal wind, dat zijn de kernmerken van Essaouira. Deze stad heeft als bijnaam ‘the Windy City’ en is bij uitstek het paradijs voor (kite)sufers. De natuur speelte een grote rol in deze stad en daarom ontvangt Essaouira een frisse groene W.I.C. kleur. Groen is terug te zien in de zomerkleding en de hippe, frisse W.I.C. Essaouira is de ‘match’ op de nagels!

W.I.C. Quality

De W.I.C. nagellakken zijn zuurstofdoorlatend, verrijkt met Silica en vitamine E. Hierdoor worden de nagels optimaal verzorgd en krijgen een briljante glans. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen door de platte, brede kwast en drogen snel. De trendy, verzorgende nagellakken bieden iedere vrouw de ultieme accessoire op haar nagels!

En laten wij ons inspireren door Marokko?
Ik vind de kleuren GE-WEL-DIG! Heb wel favorieten maar eigenlijk zou ik ze allemaal wel willen *S*
Ze maken het ons wel erg moeilijk en we moeten nog zo lang wachten…
Kunnen jullie nog kiezen?

De W.I.C. Zomercollectie is vanaf eind maart 2011 verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk of twee voor € 12,50 bij diverse parfumerieën, drogisterijen en via www.herome.com

18 Reacties naar Herôme WIC Zomercollectie 2011 – Get inspired by Morocco!

 1. LindavV70 zegt:

  Pink loves Tanger,City of gardens en The road to dessert zijn echt mijn kleuren :-)
  Jammer dat we nog even geduld moeten hebben maar ga zeker aanschaffen.

 2. Brenda zegt:

  Ik heb toevalig net een wic lakje opgedaan, niet 1 van de bovenstaande maar een mooi d.grijslakje met subtiele zilveren glittertjes. erg mooi!

 3. Charlotte zegt:

  Mooie kleurtjes! Heb ng geen WIC lakje, maar misch komt daar binnenkort verandering in :P

 4. Lien zegt:

  Mooie collectie. Ik hou sowieso van de lakjes van WIC Herôme! :) Ben in ieder geval benieuwd naar swatches ed.

 5. Lieke zegt:

  Ziet er mooi uit!

 6. michelle zegt:

  ik vind ze er allemaal wel leuk uitzien dus ik zou niet kunnen kiezen tot dat ik ze in het echt heb gezien

 7. DalaLuz zegt:

  Mmmmm, een collectie om van te gaan dromen! City of gardens & The road to dessert zijn fav!

 8. sanaz zegt:

  mooie serie.. maar toch trekt herome mij niet op een of ander manier. De paarste tinten vind ik wel erg mooi

 9. Eline zegt:

  Er zitten mooie kleuren bij :)

 10. Asmae zegt:

  Wat zijn de kleurtjes toch mooi! Ik ga er zeker een paar van kopen! LOVE!! <3

 11. Sim zegt:

  Geweldige kleuren, ik kan ook niet echt kiezen, maar als het dan toch moest zou ik gaan voor Red City

 12. Helena zegt:

  Even Pink loves Tanger op mijn verlang lijstje zetten (A)

 13. jantine zegt:

  City of gardens! vind ik echt super mooi! maar eens even weer bij de drogist gaan kijken :-D

 14. ella zegt:

  weer mooie kleuren van herome, ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van deze lakken!

 15. Danielle zegt:

  Gave kleuren, jammer dat het nog zo lang duurt!!!:-((

 16. Marikee zegt:

  Mooie collectie, Red City vind ik het mooist!

 17. Nina zegt:

  Ik heb de paarse gisteren gebruikt, bevalt me goed! Heb er nog 1 om te proberen, dus ik ben benieuwd…

Reageer