web analytics

Voyage d’Hermès

Mede door Thierry Hermès die in 1837 een atelier van tuig-en zadelmakers opzette, is Hermès een vakman in beweging en een dienaar van reizen geweest. Het is het verhaal van deze diepgaande en unieke relatie met reizen dat deze geur nu vertelt.

Jean-Claude Ellena, exclusief parfumeur van het huis, heeft een geur gecreëerd om te delen, een geur voor zowel heren als dames. Hij heeft gewerkt met tegenstrijdigheden en aanvullingen en ontwikkelde nieuwe verbintenissen om een frisse, muskusachtige geur te creëren. Zowel vertrouwd als verrassend; energierijk en comfortabel; mannelijk en vrouwelijk.

Voyage d’Hermès,

Trouw aan de Hermès traditie, voortvloeiend uit het talent van vakmannen en uit voorliefde voor het vak en voor mooie materialen, is de flacon Voyage d’Hermès ontstaan die zich kenmerkt door zijn unieke en bijzondere uitstraling.

Geïnspireerd door een zakloep, toevallig gevonden door de ontwerper van de flacon Philippe Mouquet, belichaamt de flacon een intelligente vormgeving, gevoel voor detail, kwalitatief hoogwaardige materialen en doordachte bewegingen, waardoor het zich mag plaatsen in de lijn van eersteklas objecten die tot het huis Hermès behoren.

Door de moderne uitstraling en eenvoud is de flacon een tijdloos object geworden dat met de tijd speelt door van de duur het geheime wapen te maken: door navulbaar te zijn verzekert de flacon zich van zijn toekomst.

De vaporisators, waarvan twee versies ontworpen zijn, 35ml en 100ml, zijn navulbaar. De navulling van 125ml is voorzien van een tuit in de vorm van een trechter en sluit precies aan op de hals van de flacons.

Geuromschrijving:

 • top note

  Lemony Notes, Spicy Notes, Cardamom Note

 • middle note

  Tea Note, Floral Notes, Hedione, Green Notes

 • base note

  Musky Notes, White Woods

Voyage d’Hermès

Eau de toilette, refillable spray 100 ml € 93.00
Eau de toilette, refillable spray 35 ml € 65.00
Eau de toilette, 125 ml refill € 76.00

Voyage d’Hermès, een complete serie

Voyage d’Hermès; alleen de naam al nodigt uit om te bewegen en om te reizen. Om alle reizigers te vergezellen heeft Hermès een complete lijn gecreëerd voor bad-en lichaamsverzorging.

Hydraterende crème voor gezicht en lichaam

De hydraterende crème is geschikt voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen en kan aangebracht worden op het hele lichaam, op het gezicht (ook als aftershave voor de mannen) en op de handen. Verrijkt door actieve vochtinbrengende en verwekende bestanddelen, verzacht en beschermt de fijne en niet vette textuur de huid en laat het een aangenaam licht geparfumeerd laagje achter. Een onmisbaar veelzijdige lotion in een aluminium pot, die lijkt op een schoensmeerdoosje en het geheim van de geur ontsluiert.

Hydraterende lotion voor het lichaam

Een innovatieve formule binnen de cosmetische wereld resulterend in een moderne textuur die tegelijkertijd vloeibaar, licht als romig is en geschikt is voor snelle en makkelijke verzorging van het lichaam.

Douchegel voor lichaam en haar

Een formule die op een delicate wijze het lichaam en de huid reinigt en de natuurlijke balans in acht neemt. Het romige en voedende schuim van de douchegel geeft de huid en het haar een buitengewoon zacht gevoel.

Deodorant in spray vorm

Deze deodorant in spray vorm is voorzien van vochtinbrengende bestanddelen, biedt langdurige bescherming, is licht geparfumeerd en garandeert een aangename sensatie van frisheid.

Deodorant in stick vorm zonder alcohol

Geparfumeerd en zonder alcohol is deze deodorant zeer geschikt voor de gevoelige huid die alle dagen vraagt om langdurige frisheid.

Voyage d’Hermès

Hydraterende crème voor gezicht en lichaam, 200 ml € 52.00
Hydraterende lotion voor het lichaam, 150 ml € 50.00
Douchegel voor lichaam en haar, 200 ml € 43.00
Deodorant in spray vorm, 150 ml € 29.00
Deodorant in stick vorm zonder alcohol, 75 ml stick € 27.00

De Voyage d’Hermès producten zijn miv. Januari 2011 verkrijgbaar bij parfumerieën en de gespecialiseerde Hermès winkels.

Ik ben alvast heel benieuwd, ik heb 2 geuren van Hermès (Un jardin sur Le Nil & Un jardin après la mousson) en ga deze ook zeker uitproberen in Januari. Wie weet vindt Sjoerd het ook een lekkere geur, kunnen we er allebei van genieten.
Kennen jullie de geuren van Hermès (al)?

3 Reacties naar Voyage d’Hermès

 1. Desirée zegt:

  Lijken me heerlijke geuren. Mooie verpakkingen ook!

 2. Ella zegt:

  Ik vind die reclameposter met dat paard en die vogel zo mooi! De geur vind ik helaas helemaal niet lekker.

 3. Eline zegt:

  Klinkt heel lekker!

Reageer