web analytics

“Opening Night” Yolande Schyns (Boek review)

Lekker in de hoek van de bank, koffie en lekkers erbij… Lezen…
Wat is er prettiger dan even helemaal wegduiken in een andere wereld?

Opening Night” van Yolande Schyns vertelt het verhaal van LouLou, een jonge kunstzinnig aangelegde fotografe, die terwijl ze een schijnbaar prettig leven leidt met haar vriend Maurice, verwikkeld raakt in een verhouding met Serge, de stiefvader van Maurice. Je raadt het al, dat kan gewoon niet goed gaan!

Het verhaal speelt zich af in het mooie Limburg. De omgeving wordt heel gedetailleerd door Yolande beschreven en als je wel eens in de buurt van Valkenburg en Maastricht bent geweest kun je je de plekken zo voor de geest halen.

Leuk detail is dat Yolande haar geboorteplek (een kasteel notabene) ook in het verhaal heeft verwerkt. Nu ik dit weet ga ik me meteen afvragen of er in dit verhaal nog meer dingen op waarheid berusten???

De  verhouding tussen LouLou en Serge is de as waar alles in het verhaal om draait en waardoor LouLou en de andere personages uit het boek in allerlei spannende en mysterieuze situaties terecht komen.
Geheime ontmoetingen, jaloezie, romantiek, twijfel, alles komt aan bod maar meer ga ik niet verklappen, dan blijft het ook voor jullie nog een beetje gissen *S*

“Opening Night” heeft mij een paar heerlijk ontspannen uren gebracht. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen! Iedereen die houdt van lezen, even cocoonen, een paar uur wegdromen zal dit boek zeker weten erg kunnen waarderen.

“Opening Night” is te bestellen bij Bol.com en kost € 14.95.
Als je nog geen leuk kado weet voor die ene vriendin, je moeder, zus of tante, vooral bestellen!

7 Reacties naar “Opening Night” Yolande Schyns (Boek review)

 1. Linda zegt:

  goh, dit las ik vanmorgen bij beautylab ook al. Is dat toeval of is dit een promo?

 2. michelle zegt:

  ik ga even kijken of de bieb het boek toevallig al uitleent en anders of ze dat gaan doen
  en dan lezen of ik het ook een fijn boek vind

 3. Cindy zegt:

  Wat leuk dat je een boek review plaatst :-)
  Klinkt goed, zal eens bij de bieb kijken, ben gek op lezen !

 4. Caro zegt:

  Lijkt me een leuk boek! Straks ff naar de bieb;]

  __

  Wil je misschien linkruilen:)?

Reageer