web analytics

Rituals Eau de Parfum (win win win)

Hoi *S*

Nu ik al zoveel geschreven heb over de nieuwe collectie Eau de Parfum van Rituals gaan we dit keer over tot aktie *S*
Belofte maakt schuld… en daar moeten we vooral niet aan beginnen *S*

Vandaag een winaktie die er niet om liegt!

Ik mag een Rituals Eau de Parfum weggeven!!!!!!!!

Iemand van jullie kan de blijde ontvanger worden van 1 van de onderstaande geuren. Het zijn flessen van 50ml met een waarde van € 39.90.

Omdat ik niet kan kiezen gooi ik beide geuren die ik heb in de aanbieding, de winnaar mag dan uiteindelijk kiezen welke zij graag zou ontvangen.

Welke van de Eau de Parfums van Rituals kan je winnen?

Rituals Eau de Parfum No. 07 White Patchouli + Cedar Wood (klik)

Of:

Rituals Eau de Parfum No. 18 Sandalwood & Wild Rose (klik)

Er zijn natuurlijk een paar kleine voorwaarden aan verbonden :D

 • Volg mij op Twitter @CarolineIDW en volg ook @Rituals op Twitter
 • Volg mij via Bloglovin (optioneel)
 • Retweet deze winaktie en plaats de link naar je tweet in je reactie. Via de Retweet knop onderaan dit artikel gaat dat heel makkelijk. Of Retweet mijn aankondiging op Twitter.
 • Vertel me in je reactie waarom je Rituals producten fijn vindt en/of welk product je favoriet is, of welk product je graag eens zou proberen

De winaktie loopt tot 24 November aanstaande waarna ik een winnaar zal kiezen via Random.org.

Ik zeg: MEEDOEN!!!!!!!!!


[ratings]

35 Reacties naar Rituals Eau de Parfum (win win win)

 1. petra zegt:

  Hey, leuke winactie!!
  Ik heb de parfums van Rituals nog niet geroken, maar ik hou van hun producten en geurtjes, vooral de hammam reeks, en de doucheschuims vind ik zalig!!

  mijn twitternaam: petracupcake

  http://twitter.com/PetraCupcake/statuses/6000239416713216

 2. Vera zegt:

  Hier Veerassing van Twitter.

  Ik heb van Rituals een hele tjd terug massage olie gekregen in een giftset en dat is heerlijk! Verder zou ik zoveel nog willen proberen maar de winkel is niet in de buurt dus kom er dan ook echt heel weinig jammer genoeg.

  Mijn link is:
  http://twitter.com/Veerassing/statuses/5999063593914368

  Jou volgde ik al, nu Rituals ook. ;)
  Ik ben benieuwd! Ben erg benieuwd geworden naar deze geurtjes.

  Liefs Vera

 3. moniquexx zegt:

  Ik vind de hammam lijn heerlijk van rituals , heb er ook al veel producten van gehad.
  momenteel gebruiken we thuis de touch of hamman bodycreme, heerlijke geur.

  mijn lievelings product bij rituals…… de hammam scrub:D

 4. Ineke Buijs zegt:

  Ik word altijd heel blij van de geuren van rituals. Omdat ik het vaak net te duur vind voor mezelf, zou een gewonnen eau de parfum natuurlijk helemaal mijn dag, nee maand, nee jaar maken!

  Het lekkerste vind ik de Under a Fig Tree geur voor in huis. Goddelijk!

  http://twitter.com/InekeBuijs

 5. marije zegt:

  Wat een geweldige winactie! Ik ben gek op spulletjes van Rituals! Vorig jaar kreeg ik op mijn verjaardag van mijn klas een cadeaubon. Daar heb ik spulletjes uit de Hammamlijn voor gekocht en een grote pot Touch of Heaven. Die vind ik echt HEERLIJK!
  Ben dan ook erg nieuwsgierig naar de uurtjes!

 6. Marije zegt:

  Oh leuke actie! Ik doe mee!
  Vorig jaar heb ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van Rituals gekregen van mijn klas..zo lief! Ik vind alles uit de Hammamlijn heerlijk en Touch of Heaven ook..
  Ben dus benieuwd naar de geurtjes!

  Hier mijn twitterlink:
  http://twitter.com/MarijeJ/status/6007497068384256

 7. Cindy zegt:

  Leuke winactie !
  Ik volg zowel jou als Rituals op Twitter. En volg jou via Bloglovin’
  Heb geretweet, maar geen idee hoe ik de link hier kan neerzetten…
  Krijg alleen maar http://twitter.com/# in mijn adresbalk.

  Rituals heeft veel heerlijke produkten, maar ik vind vooral de foaming shower gels heerlijk ! Heb er altijd wel 2 of 3 van in huis.

  Ben vanmiddag in Amsterdam geweest, en ben helaas vergeten te kijken naar de nieuwe parfums, stom…
  Ben vooral benieuwd naar nr. 07, White Patchouli en Cedar Wood, die lijkt me heerlijk. Vind alle geuren waar patchouli in zit lekker, dus deze zal ik ook wel fijn vinden.

 8. Elsemiek zegt:

  Ik ben dol op Rituals! Ze hebben een aantal producten waar ik geen genoeg van kan krijgen!

  * De bruin-roze lijn, omdat die zó goddelijk ruikt!
  * De Aryuveda (roze) en Hammam (lichtblauwe) douchecreme, omdat die je huid superzacht maken (ECHT!).
  * De bussen doucheschuim omdat het zulke leuke en inventieve producten zijn :D

 9. Benthe zegt:

  Wat een heerlijke winactie! Natuurlijk volg ik jou op Twitter, en Rituals heb ik net ook toegevoegd. En natuurlijk ook je blog via Bloglovin (wat moest ik zonder!)

  http://twitter.com/bebjebenthe/status/6018027896180736
  TheTweet

  Ik vind de doucheschuims (noem je dat zo?) erg fijn, zo lekker luchtig! De luchtjes ben ik verder heel benieuwd naar, ze klinken allemaal zo lekker en uniek!

 10. Nathalie zegt:

  Oh leuke winactie, maar ik heb nog steeds geen twitter dus helaas pindakaas voor mij…

 11. michelle zegt:

  hier wil ik wel aan mee doen :D
  ik volg jou en rituals al een tijdje op twitter en ik volg je ook op bloglovin (lekker makkelijk)
  mijn tweet staat hier http://twitter.com/miich_ellee/status/6025558873866241

  rituals scoort bij mij sowieso al punten omdat het een proefdiervrij merk is.
  en de producten gewoon heel fijn zijn ze ruiken lekker en doen hun werk goed.
  op dit moment heb ik een paar doucheschuims (weet even niet meer hoe ze het noemen)en dat is heel fijn douchen :D

 12. Kim zegt:

  Leuke winactie! ^^

  Het lijken me wel lekkere geuren!

  Ik ben helemaal weg van de Nagellakjes en de lipglosjes!
  Vooral de nagellakjes zijn er in zulke mooie kleuren! De nagellakjes Nail Varnish zijn het mooist!
  De kleuren en de verpakking zien er gewoon super uit! De verpaking vind ik simpel maar wel mooi! Het lakt lekker en de dop is ook goed met vast houden!

  Mijn twitter is Kiimmm_

 13. Inez zegt:

  Ik kan geen link vinden dus ik geef gewoon mijn link van mijn twitter en daar staattie tussen..

  http://www.twitter.com/MyLovelyLife_

 14. Eline zegt:

  https://twitter.com/#!/StralendMooi/status/6055373031088128

  Ik doe zeker mee! Ik ben dol op Rituals producten! Mijn favoriete Rituals product is op dit moment de meidao bodycreme, echt heerlijk en een aanrader!

 15. Kelly zegt:

  Hee Lien!
  Superrr leuke winactie, alle parfums ruiken zalig he :)
  Ik volg jou en Rituals beide op twitter, en ik volg je ook op bloglovin :)

  http://www.twitter.com/Kellllls

  Ik kan niet echt kiezen, want vind super veel Rituals producten heerlijk!
  Maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor de geurstokjes, in Under a Fig Three ;)
  Heeeeerlijke geur he haha!

 16. Marjolein zegt:

  Leuke winactie! Ik volg beiden op twitter en je blog op bloglovin en de link naar m’n tweet is: http://twitter.com/mostly_sawdust/status/6057501669728256

  Ik vind de Rituals producten fijn omdat ze sowieso prettig werken, maar ook omdat alles er mooi uit ziet en het echt iets natuurlijks en warms uitstraalt. Ik vind de Rice milk & Cherry Blossom handcrème heel erg lekker!

 17. Angelique zegt:

  Ik volg je al een tijdje op twitter!
  En rituals vanaf nu ook ;-)

  http://twitter.com/angelique_muis/status/6061329144086528

  Toevallig was ik vadaag in de rituals en heb even lekker lopen neuzen(letterlijk! het ruikt er zo lekker!)!
  Bij de nieuwe Mei dao lijn hebt ik de body cream meegenomen!
  Heerlijk! Echt een aanrader!
  Ik zou ook graag de parfums willen kopen/ proberen maar die staan op mijn whislist!
  Liefs.

 18. DalaLuz zegt:

  O, o, o, wat wordt ik hier unladylike hebberig van… :-)

  Ik vind de nieuwe Rituals parfums namelijk niet alleen ongelovelijk mooi, lekker stoer en minimal, maar ze ruiken ook zo heerlijk puur. Niet teveel liflafjes en tierelantijnen, wel een mooi muziekstuk van pure geurtonen. Dus ik maak heel graag kans op no. 18, rozen en sandelwood, het zijn niet voor niets ook mijn favoriete meditatie-wierookjes.

  En hier is mijn tweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/6069530321227776

  En als u mij nu even wil excuseren dan ga ik even heel hard duimen en de parfum-goden aanroepen opdat ik deze prijs mag binnenslepen.. ;-)

 19. ioon zegt:

  Ik doe mee, maar alleen als jij denkt dat mijn neus het aan kan qua geur intensiteit.

  Ik ga voor de eerste geur, die lijkt me het beste bij mij passen en zowel jou als rituals volgde ik al. :D

  Tweet: http://twitter.com/#!/iooon/statuses/6106918032506881

  Als ik heel eerlijk moet zijn, ik heb geen enkel product van Rituals behalve de oliebrander. Dit komt voornamelijk doordat de winkel moeilijk te bezoeken is voor mij. Niet omdat hij ver weg is maar doordat er veel geuren hangen en ik daar hoofdpijn van krijg. :(

  Het product wat ik ooit gebruikt heb bij mijn schoonmoeder was een douche-schuim en ik vond de geur geweldig, al weet ik niet meer hoe de geur heette. Het zat in een rode fles, dat weet ik nog wel.

  Waarom ik het fijn vind moet ik dus nog gaan ontdekken. :)

 20. Annelies zegt:

  Mijn favoriete product is absoluut de handscrubcreme. Dit is echt mijn redder in nood. Als ik weer eens ontzettend droge handen heb door het winterse weer of door vaak met mijn handen in het water te hebben gezeten dan is de handscrub echt een uitkomst. Eerst heerlijk scrubben en vervolgens laat het een heerlijk zacht laagje achter en een overheerlijke geur.

  http://tweetmeme.com/popup/tweet?url_id=3129212025&source=CarolineIDW

 21. Weer een super winactie! Ik ben verzot op de handproducten van Rituals (Gingko’s Secret handcrème en hun Hand Therapy handscrub) en de Magic Touch body crème. Zàlige geuren en goede texturen voor een nog betaalbare prijs.

  Ik volgde jou en Rituals al op Twitter en heb het ook geretweet!

 22. Arachne zegt:

  Oh, deze kan ik me niet laten ontgaan.
  Van Rituals eigenlijk alleen maar de huisgeuren geprobeerd (zo’n flesje met olie & stokjes erin), maar deze nieuwe parfums hebben zeker m’n aandacht. Prachtige verpakking idd.
  Geen idee hoe je de url van een Tweet achterhaalt, maar je vind m @ arachnes_spool :)

  • DalaLuz zegt:

   @Arachne, heb ik ook net geleerd. Onder een tweet zit een tijdsaanduiding (3 minuten, 2 dagen, etc) Als je daarop klikt zie je een nieuwe pagina met jouw tweet en daarmee in het adresbalkje de url vd tweet. Copy & paste. Haha, en nu lijkt het net of ik weet waar ik over praat :-) (ben over het algemeen behoorlijk digi-dom)

 23. cindy zegt:

  Heel origineel zie ik, maar rituals producten zijn gewoon zo heerlijk!!! En ik zou niet weten welke ik het lekkerste zou vinden, maar denk de bovenste nr. 07 :) .

 24. Marijke zegt:

  Leuke winactie! Ik heb de winactie getweet http://twitter.com/Marijke04/status/6435721380368384
  Ik vind heel wat Rituals producten fijn, maar vooral de doucheschuims vind ik echte aanraders! Je hebt ze in vele geurtjes dus voor iedereen zit er wel iets tussen! :-)

 25. Maaike zegt:

  Zoals ik je van de week al Twitterde (ik heet op Twitter Ooi86) heb ik van de week de Rituals parfums geroken. Ze zijn stuk voor stuk echt heerlijk! Ze gaan sowieso op mijn verlanglijstje voor kerst, maar misschien win ik er nu hier wel eentje!

  Ik heb echt bijna het hele assortiment van Rituals al gehad. Mijn laatste crave was de hammam doucheschuim. Die ruikt zo heerlijk naar sauna….. Echt een heerlijk geurtje voor de winter.

 26. Sanne zegt:

  Oeh de parfums lijken me heerlijk!

  Ik volgde jullie al een tijdje op twitter en ik heb deze actie geretweet (https://twitter.com/#!/SanneRaaijen/status/6640829602992128)

  In de zomer heb ik van mijn moeder de touch of hamam creme gekregen, deze is zo lekker! Ik kan de geur nauwelijks beschrijven, maar ik ruik de vijg erg goed. Verder heb ik niet zoveel van rituals, maar de doucheschuim is ook heel fijn en apart.

  Wat ik graag nog eens zou willen proberen is make up van rituals, het ziet er allemaal zo mooi uit en als ik langs de winkel loop hier in Zwolle dan word ik onwijs hebberig :)

  No. 18 van de parfums lijkt me het lekkerste om te winnen.

 27. amine zegt:

  http://twitter.com/#!/amineemrem/status/6641140816158720
  erg leuke winactie. Ik heb nog geen enkel ding van rituals maar ik wil zoveel uittesten en ben er net achtergekomen dat er niet ver van mijn werk een rituals shop is gekomen daar ga ik binnenkort dus echt heen winkel leegkopen

 28. Lisanne zegt:

  Leuk! Gave winactie, ik heb Rituals net een beetje ontdekt en ben er helemaal enthousiast over dus deze winactie kan ik natuurlijk niet overslaan.
  Ik volgde beide al via twitter en jou via bloglovin.
  Hier is de retweet: http://twitter.com/BlogginLisanne/status/6639933791936512
  Ik vind Rituals producten fijn om meerdere redenen. Ten eerste ben ik sinds kort bezig om te letten op dierproefvrije producten en Rituals test niet op dieren. Big plus. Ik heb laatst een tonic van Rituals gekocht en eigenlijk vallen tonics me altijd tegen, maar deze niet! Hij ruikt heerlijk, zit in een geweldige verpakking (lang leven pompjes) en hij maakt mijn gezicht fijn schoon zonder te prikken dus ik ben fan. En nou ben ik natuurlijk razend nieuwsgierig naar andere producten van rituals. Ik ben ook gek op parfums en daarom spreekt juist deze actie me zo aan.

 29. Laura zegt:

  Ik volg jou & Rituals al een hele tijd, dus dat komt goed uit;)
  Heb de tweet ook geretweet: http://twitter.com/LauraVissers/statuses/6654315829657600

  Mijn favoriete product van Rituals is de magic touch bodycrème ‘Cherry blossom & Rice milk’. Echt de lekkerste geur vind ik!

 30. Flying_Gogo zegt:

  Link naar m’n RT: http://twitter.com/#!/flying_gogo/status/6819784448544768

  Ik word altijd erg blij van de Rituals producten. Hun producten zijn “eigen”, niet 13-in-een-dozijn en ruiken altijd heerlijk! Favoriet zijn de hammam-scrub en de nieuwe tai chi douchegel. Ik ben zo vreselijk benieuwd naar deze parfums ook, vooral de no. 7 lijkt me heerlijk!

 31. Jorien zegt:

  Wat leuk zeg! Ik was al even niet geweest en zit bij te lezen.. Val direct met mijn neus in de boter.

  Ik vond het moeilijk kiezen welk product ik het fijnst vind. Ik twijfel tussen de Awarness Face Wash en de Sugar Scrub. De Awarness Face Wash vind ik zo fijn omdat mijn gezicht fris voelt, en mijn puistjes er echt van weggetrokken zijn. De Sugar Scrub is zo fijn omdat mijn huid zacht wordt en de anijsolie die er in zit zo’n heerlijk zacht laagje achterlaat en mijn huid lijkt te voeden.

  Ik zou nog graag eens de Hamamlijn van Rituals verder proberen. Die Under a Fig Tree douchegel ruikt geweldig!

  Mijn tweetie: http://twitter.com/#!/tresadorable/status/6823043888320512

 32. Agnes zegt:

  Ik ben een echte theeleut, dus mijn favoriete product van Rituals is hun thee! Jasmine Delight (hun groene thee) geeft me altijd een opkikker, dus dat is mijn absolute favoriet. Bij Rituals denk ik dan ook altijd meteen aan ontspanning, en een lekker warm kopje thee ;)

  mijn tweet: http://twitter.com/#!/BeautyVibes/status/7032225677705216

 33. LindaV zegt:

  Ik hoor zulke positieve berichten over deze parfums dat ik op de valreep toch maar een gokje gaat wagen om éen van deze geuren te winnen,mijn voorkeur gaat uit naar no7.Ik ben zelf een ervaren gebruiker van de Rituals produkten,ik ben dol op de doucheschuim en favoriet is sunrise,heerlijk spul,eerst een gel en dan heel rijkelijk schuim gewoon genieten en dan die geur mmm,in die zelfde serie hebben ze ook een body creme en die is zo waanzinnig,gebruik hem vaak na het douchen.

 34. Laura* zegt:

  He jammer, ik heb geen twitter!
  Ik zou graag de parfum Rituals Eau de Parfum No. 07 White Patchouli + Cedar Wood gewonnen hebben. Het lijkt me een superlekkere geur, en de parfum is gemaakt van 100% biologische alcohol. Echt een supergoed initiatief, meer parfummakers moeten dat gaan doen!
  Ik ken verder geen producten van Rituals door eigen gebruik, maar heb wel revieuws erover gelezen. Ik vond vooral de nagellakjes en de lipsticks mooi! Die zou ik wel graag willen hebben :)

  Groetjes,
  Laura

Comments are now closed for this article.