web analytics

Rituals Eau de Parfum No. 18 Sandalwood & Wild Rose

In een eerder verschenen artikel heb ik aangekondigd dat Rituals deze maand een nieuwe Eau de Parfum collectie gaat uitbrengen.
Over ongeveer 10 dagen is het zover, dan zijn de Eau de parfums verkrijgbaar bij de Rituals winkels in Nederland.

Ondertussen heb ik het genoegen gehad er een paar te mogen proberen en bij dezen wil ik jullie voorstellen aan Rituals Eau de Parfum No. 18 Sandalwood & Wild Rose


The intense floral notes of wild rose and the rich, creamy, earthy notes of sandalwood evoke sensuality and romance. A flirtatious blend to inspire passion – everyday.

Francois-Raphael Balestra
Perfumer, Geneve

Ik ruik in deze eau de parfum vooral hout en kruiden, met in het begin zelfs een hint van mint/eucalyptus.
De wilde roos komt iets later door maar is in mijn beleving en op mijn huid ondergeschikt aan de houtachtige en kruidige geurtonen. De wilde roos is eerder ondersteunend aanwezig, het haalt de ruwe randjes weg van de hout en kruidige tonen, een ‘sweet twist.’ Deze parfum blijft lang werken zonder opdringerig te zijn.

De verpakking is simpel gehouden, geen poespas want dat heeft Rituals niet nodig, eenvoudig maar smaakvol als altijd!
De fles is recht toe recht aan, robuust met een mooie houten dop en een zilveren accent aan de zijkant. Elke geur van deze collectie heeft zijn eigen kleur dop en dat vind ik een leuk detail.

Rituals Eau de Parfum for Women No. 18 Patchouli & Wild Rose is een aparte en gewaagde geur voor zelfbewuste dames die niet onopgemerkt willen blijven. Een geur die mensen zal verrassen en, zo vermoed ik, vanwege de houtachtige en kruidige tonen ook door veel mannen bijzonder gewaardeerd zal worden.

Ga deze vooral even proberen als je op zoek bent naar een geur die beslist niet een van 13 in een dozijn is! In de week van 22 November is de collectie beschikbaar en kun je ze gaan snuffelen in de Rituals winkels.

Wil je meer weten over de hele collectie? Lees dan even het volgende artikel: Rituals introduceert Eau de Parfums

In de aankomende dagen zal er nog een review verschijnen over een ander Eau de parfum uit deze collectie, en in de week dat de collectie uitkomt organiseer ik een winaktie waarbij je een van deze 2 geuren kunt winnen. So, stay tuned!

Rituals Eau de Parfum for Women No. 18 Patchouli & Wild Rose (50ml) € 39.90

Rituals eau de parfum no. 18 Patchouli & Wild Rose heb ik ontvangen ter evaluatie.
Dat zal echter nimmer mijn oordeel over genoemd product beïnvloeden, mijn reviews zijn uitsluitend gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en mening.

[ratings]

12 Reacties naar Rituals Eau de Parfum No. 18 Sandalwood & Wild Rose

 1. Eline zegt:

  Ik ben zo benieuwd naar een aantal geuren!

 2. Benthe zegt:

  Wat een prachtige fles. Binnenkort is de geurtjes snuffelen in de winkel.

 3. Samantha zegt:

  De flessen vind ik zo mooi en ik ben zo benieuwd naar de geuren!

 4. michelle zegt:

  ik ga zeker even snuffelen

 5. Angelique zegt:

  Wauw ik vindt die flessen echt mooi! Het heeft iets weg van chanel nr 5!
  Leuk kado voor onder de kerstboom!
  lief,x

 6. Ellyg zegt:

  Jammer dat er geen geurbloggen bestaat, ben heel benieuwd namelijk.

 7. DalaLuz zegt:

  Grote fan van sandalwood :-) elke ochtend niet alleen mediteren, maar ook nog eens dankzij de wierook’lekker naar meditatie ruiken’. Ik vind de verpakking ook wel lekker stoer, dat past wel goed. Ik ga zeker even ruiken!

 8. Marijke zegt:

  jammer dat je niet kan ruiken door het internet hé! Ben zoo benieuwd naar die geuren!

 9. Bambi zegt:

  Bij nader inzien….ik vind sandelwood lekker als basis, niet perse als overheersende noot. Roos vind ik wel lekker, in het hart bijvoorbeeld. Maar ik ben ook wel erg van de fruitige topnoten (niet mint enzo!) en het mag wel een tikkie zoet zijn. Erg goede en nauwkeurige geuromschrijving Lien. Ik gok dat dit hem niet gaat worden voor me. Maar blijf nieuwsgierig! Als ik weer in Utca ben, smeagol ik even langs de Rituals om te snuffelen!

Trackbacks for this post

 1. Rituals Eau de Parfum No.07 White Patchouli + Cedar Wood « in de Watten Lifestyle
 2. Rituals Eau de Parfum (win win win) » in de Watten Lifestyle

Reageer