web analytics

Knight And Day nu op Blu-ray en DVD

Let me tell you something…. ik ben eigenlijk niet zo’n fan van Tom Cruise.
De voornaamste reden is zijn publieke optreden dat ik, voorzichtig uitgedrukt, nogal irritant vind (wie heeft hem niet als een malloot op de bank zien dansen bij Oprah).

Maar, eerlijk is eerlijk, de acteur Tom Cruise heeft wat mij betreft in zijn laatste film weer een hoop credits verdiend.
In de romantische actie-komedie Knight And Day speelt hij op overtuigende wijze een geheim agent die ten onrechte door zijn eigen mensen wordt beschouwd als verrader.Van het ene op het andere moment veranderd hij van jager in prooi en moet vervolgens alles in het werk stellen om zijn collega’s en andere overheidsdiensten een stap voor te blijven.

Het verhaal, van begin tot eind, is overtuigend en geen enkel moment word je onaangenaam verrast door een tenenkrommende plotwending. Er zit veel vaart in de film, precies wat je mag verwachten met iemand als Tom Cruise in de hoofdrol, en de vele stunts zijn onderhoudend. Cameron Diaz doet het geweldig met haar vertolking van een onschuldige burger die letterlijk en figuurlijk wordt meegesleept in de chaos waar Tom Cruise het middelpunt van is.

Een prachtige bijrol wordt gespeeld door Tom Selleck (Magnum) die als vader van de door Cameron gespeelde vrouw zowel de vriend als vijand van Tom Cruise zou kunnen zijn.

Ook de soundtrack van Knight And Day is prachtig (John Powell), voor mij altijd erg belangrijk want een slechte soundtrack kan een goede film helemaal verpesten.

Als je deze film gemist hebt toen hij in de bioscoop draaide, kun je er gezellig thuis van genieten want hij is nu uit op Blu-ray en DVD.

Voorproefje? Kijk naar de officiele trailer: http://www.knightandday.nl/

Mocht je hem zelf niet willen zien, of al hebben gezien: Leuke tip als superleuk Sint of Kerstkado?!

Knight And Day nu op Blu-ray en DVD!

1 Reactie naar Knight And Day nu op Blu-ray en DVD

Reageer