web analytics

Horrible Nails… Rescue operation in progress! Day 1

oh oh…, nee niet cherso….

oh oh oh mijn nagels…… wat zien ze er uit!!! Te erg gewoon!
Er moet dringend iets gebeuren want zo kan ik onmogelijk nog een NOTD tonen of ook maar iets dat met nagelverzorging te maken heeft.

Daarom vanaf vandaag de start van een nieuw regime. Om te kijken hoe lang het duurt eer ze toonbaar zijn, en om te kijken hoe toonbaar ze uiteindelijk kunnen worden.

Ik heb net een paar foto’s gemaakt van mijn handen/nagels in hun huidige staat. Het ziet er niet uit. Maar voor wetenschappelijke doeleinden moeten ze dan toch maar getoond worden :D

Klik aub op de afbeeldingen voor grotere foto’s!
(onderstaande foto’s zijn misschien minder geschikt voor kijkers onder de 16 jaar)

Jullie zien het al: DRAMA!!! Met hoofdletters!
Ribbels, droge nagelriemen, kort, ingescheurd, dun, schilferig, en lelijk verkleurd!

Hieronder kun je mijn stappenplan lezen voor de komende 3 weken. En uiteraard zullen er regelmatig updates komen om de vorderingen te laten zien.

Waar ben ik vandaag mee begonnen:

 • One Minute Manicure” van Herôme gedaan (scrub en massage)
 • Nagelriemen losgemaakt
 • Nagels gevijld met 3 stappen vijl van Herôme
 • Nagelriemen goed ingesmeerd met mijn Nail & Cuticle balm
 • 1e laagje Herôme Nailhardner Extra Strong aangebracht

Ik moet nog even zo’n handig nagelriem snijdertje kopen want dan kan ik ook alle restjes op de nagels goed weghalen. Morgen gaat er dan een 2e laagje nagelverharder op en ik blijf ook dagelijks smeren en om de dag scrubben. Dan moet er toch uiteindelijk wel een poezelig mooi verzorgd handje tevoorschijn komen *S*

Hoe zien ze er uit na de 1e behandeling:

Klik aub op de afbeeldingen voor grotere foto’s!


Al een beetje beter toch? Maar nu eens kijken of het niet nog veel beter kan, met mooiere langere en hardere nagels :D

Als jullie tips hebben? Gooi ze maar door, alles is welkom bij zo’n rescue aktie!

21 Reacties naar Horrible Nails… Rescue operation in progress! Day 1

 1. Roxanne zegt:

  Sinds ik weer aan het werk ben is er van mijn lange, mooie nagels ook niets meer over :(

 2. Kim zegt:

  Ik vind het nog best meevallen. Ik heb drie tips: Trind Nail Repair, elke avond voor het slapengaan smeren, maakt niet uit wat (ik gebruik je shea boter of lanoline) en acetonvrije removerpads. Dat dieet heeft me veel te lange, quasi onbreekbare nagels bezorgd.

 3. Elsemiek zegt:

  The perfect system van Trind? :D

 4. Angelique zegt:

  Heb je een goeie tip voor lange/langere nagelbedden te maken?

 5. steffi zegt:

  ik ben benieuwd, want heb zelf ook erg broze nagels

 6. ioon zegt:

  Wat een improvement. Ik wacht vol smart op je nageltjesspul in de shop zodat ik ‘m kan kopen. Kan ‘m wel gebruiken. :D

 7. Angela zegt:

  Nou ben benieuwd hoelang het duurt voordat je ze weer perfect vind! Volgens mij ben je een echte fan van Herôme, maar mocht je eens op zoek willen naar wat anders, ik gebruik nagelverharder van Catrice en die doet het echt heel goed bij mij! Heb nu gewoon goede harde nagels.

 8. Ilja zegt:

  Nouuu wat een leuke site heb je! Ik kende hem helemaal nog niet, heb hem gelijk aan mijn favo’s toegevoegd ^_^ Zag hem staan op ‘t lijstje van BlogginBeauties… Ik ken je oude layout niet, maar deze vind ik mooi!

  Ik hoop dat je nagels snel opknappen, maar als je zo’n kuurtje volhoudt dan gaat het vast lukken!
  Ik heb zelf 2 weken lang ‘The perfect system’ van Trind gebruikt, mijn nagels waren er nog vele malen erger aan toe (leed van acrylnagels) Ze zijn nu sterker dan ooit ^_^

  Liefs Ilja

 9. Naomi zegt:

  Mijn nagels zien er de laatste tijd ook niet uit!

 10. Eline zegt:

  ik doe met je mee, de nepperds zijn eraf en het is een triest zooitje gewordne ;(

 11. Thamar zegt:

  Dus, dit heeft totaal niets met je artikel te maken, maar ik zie iets om jouw wijsvinger waar ik al weer een hele tijd naar op zoek ben. Vroeger had ik ook zo’n ring, maar die is net als mijn jeugdigheid plotsklaps verdwenen. Heb je het toevallig online gekocht of in dat warme budtland? :p

 12. Paulien zegt:

  Ziet er idd al een stuk beter uit! Nu nog volhouden en dan heb je straks hopelijk prachtige nagels :D

 13. michelle zegt:

  je ziet in ieder geval dat je wat aan heb gedaan dus dan moeten ze er over 3 weken prachtig uitzien

 14. Mariel zegt:

  Blijven smeren ook met een lekkere handcreme helpt ook enorm :)
  Leuke layout heb je!

 15. Nurchamiel zegt:

  De Herome wonderpen! Die heet niet voor niets de wonderpen! I love it!

 16. Bambi zegt:

  Als ik dit lees dan hoor ik jouw stem erbij, echt grappig! heb jij dat ook bij mij? In ieder geval, ze zien er al een stuk beter uit na je behandeling, blijven volhouden Lien, dan heb je na een maand echt langere, mooiere nagels! ik ga er ook weer voor, wil ze weer net zo lang als eerst!! Ook al vind iedereen dat te lang, hehe, doe lekker wat ik zelf wil.

Trackbacks for this post

 1. Horrible Nails… Resque update » in de Watten Lifestyle

Reageer