web analytics

Catrice Goodie Bag!

Nou hier is tie dan!!!

Ik weet dat een aantal van jullie er al op zit te wachten maar nu wordt het wachten dan eindelijk beloont :D

Heb mijn best gedaan de Catrice Goodie Bag lekker vol te stoppen met mooie producten van de vernieuwde Catrice collectie.

CHECK IT OUT!

 • 2x Mono Eyeshadow in de kleuren 110 Gilbert’s Grapefruit en 220 The Violent Violet
 • 1x Eybrow Set
 • 1x Colour Show Lipgloss in de kleur 030 Pink Me Up
 • 1x Lip Appeal Lipgloss in de kleur 050 Naturally Pink
 • 1x LipDesigner lippotlood in de kleur 040 Nude Rose

 • 1x Multi Colour Compact Powder in de kleur 020 Sand Beige
 • 1x Lashes To Kill Mascara in de kleur zwart
 • 2x Duo Eyeshadow in de kleuren 020 Missing Jack & Rose en 080 Help! I’m Stranded
 • 2x Ultimate Nail Laquer in de kleuren 350 Hip Queens Wear Blue Jeans! en 170 Scream Peach!

Is dit een goed gevulde Goodie Bag of niet?

Wat moet je er voor doen?

 1. Volg mij op Twitter & Bloglovin. Als je een website hebt wordt een vermelding ook erg op prijs gesteld, maar is niet verplicht.
 2. Retweet dit bericht, en laat in een comment een linkje achter naar je tweet
 3. Vertel me, in een comment, waarom jij deze Goodie Bag zou willen ontvangen, en wat je favoriete Catrice product is of zou kunnen zijn.

Easy Peasy zou ik zeggen!

Maandag 1 November aanstaande trek ik via Random.org een winnaar!

En voor de duidelijkheid: Het is 1 groot pakket!

Dus nu GO GO GO!

[ratings]

93 Reacties naar Catrice Goodie Bag!

 1. Lisanne zegt:

  Die goodiebags zien er echt super uit! :) Ik heb eerlijk gezegd (shame on me) nog nooit een product van Catrice gebruikt, omdat we geen Catrice-schap hebben in onze Kruidvat. Ik zou supergraag de nagellakjes van Catrice willen proberen, vooral de donkerblauwe vind ik super mooi!

  Omdat ik om de een of andere reden niet kon RT’en heb ik maar even je tweet gekopieerd en geplakt: http://twitter.com/#!/guitarkid/status/29068570325
  Ik volg je ook al op bloglovin :)

 2. BNdesign zegt:

  Wat een gave goodiesbags! Momenteel zijn vooral de nagellakjes van Catrice erg fijn (al heb ik ook (mono)oogschaduws) Maar te zien naar dat eerste pakketje moet ik me ook maar eens gaan verdiepen in de lipglosjes!

 3. Amarins zegt:

  Hmmm, retweeten ging lastig omdat jouw tweets niet ” public” zijn… maar goed, uiteindelijk toch gelukt : http://twitter.com/#!/amarinssytema/status/29076824816

  Nagellakfan die ik ben, is mijn favo Catrice-product natuurlijk de Naillacquer. Op dit moment is mijn favoriete kleur From Dusk ’till Dawn, maar ik vind de nieuwe Hip Queens wear Blue Jeans ook prachtig!

  Waarom ik deze goodiebag graag zou willen ontvangen? Omdat ik eigenlijk wel erg nieuwsgierig ben naar de nieuwe producten van Catrice. Vooral de Duo Eyeshadows en de MultiColour Compact Powder zien er mooi uit ( en ofcourse voor de nagellak ;) )

 4. franca zegt:

  Ik ben gewoon helemaal gek op de producten van catrice. de oogschaduw staat me meestal wel en ben ook helemaal gek op de nagellak :D :D:D supermooie pakketen.! hoop zo graag dat ik win ! ik heb nog niets van wat er in de goodybags zit dus hoop het zo (A)

 5. Nathalie zegt:

  naaaaaaaajs hoor! Ik wil graag meedoen.. ik stalk je op bloglovin maar uit zelfbescherming heb ik nog steeds geen twitter :)

  Waarom ik zou moeten winnen? Omdat ik dit jaar meer op mijn centjes moet letten dan gewoonlijk. Ik doe heel veel stage en heb daarnaast ook nog veel les waardoor ik mijn weekendbaantje heb moeten opgeven. Dus nu verschijnen er alleen nog maar minnetjes op mijn bankrekening… Budgetmerken als catrice worden dus ineens mijn beste vriendjes.

  Mijn meest geliefde catrice product? Dat is de mouse foundation die ik gebruik als concealer, en de nagelaklijn of course!

 6. Mariel zegt:

  Leuk ik doe mee!
  De Goodiebag zou ik moeten winnen omdat de producten van Catrice super leuk (& heel nieuwsgierig er naar ben) en ik helemaal gek ben van de nagellakjes. Ik probeer ze allemaal te sparen en die 2 komen dan zeker in mijn collectie :)

 7. DalaLuz zegt:

  Hoi, ik heb je toegevoegd op Bloglovin’ en hier is mijn tweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/29117502274.

  Natuurlijk wil ik deze mega-goodiebag graag willen omdat ik altijd erg blij word van het spelen met mooie producten :-) vooral zonder daar failliet door te gaan. In de herfst vallen dan wel alle blaadjes van de bomen maar die geldboom die een mens met al die leuke nieuwe herfstlooks toch heus wel nodg heeft, tja, die wil maar niet…

  Catrice = natuurlijk veel leuke lakjes, maar ik ben ook wel nieuwsgierig naar die Multi Colour Compact Powder.

 8. Thifa zegt:

  De nieuwe Catrice producten zijn zo mooi en stijlvol. Ik ben fan van het merk.

  Mijn favorieten producten zijn hun nagellakken.

  Ik volg je via bloglovin maar ik heb geen twitter. :(

 9. Marinka zegt:

  Ik zou graag deze goodiebag ontvangen omdat ik super nieuwschierig ben naar de nieuwe producten en omdat bij mij in de buurt helaas geen Catrice word verkocht. Mijn favoriete product is de Absolute Moisture lipstick, ze hydrateren mijn lippen goed en geven goed kleur af. En voor de prijs kun je dat natuurlijk niet laten liggen :)

  Ik volg je via bloglovin’ en twitter, hier is mijn tweet: http://twitter.com/#!/marinkaa/status/29202539072

 10. Vera zegt:

  Eerst even de link en ik hoop dat het de goede is http://twitter.com/#!/Veerassing

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik mij dan eens goed kan verwennen en mijn wenkbrauwen ook eens een opknapbeurt kan geven. Ze zijn een beetje verwilderd zal ik maar zeggen. En met de Eybrow Set kan ik ze eens heel mooi maken.
  Wat ook een favo kan worden is de Mascara. Mascara gebruik ik elke dag wel dus kom maar op! :D
  Maar ook de andere producten, ik kan niet kiezen. Ik vnd het een geweldige prijs!

 11. Merel zegt:

  Ik volg je al via twitter en nu ook via bloglovin’
  En heb je bericht ook geRT’d: http://twitter.com/#!/LeremV/status/29261016260

  En wat ik geweldig vind aan Catrice, hallo het is budget! :D Budget en goede kwaliteit is toch perfect, zo kan iedereen er in ieder geval mee kennis maken. En tegenwoordig hebben veel drogisten ook nog eens aanbiedingen waardoor je het nog goedkoper kan aanschaffen.
  Mijn lievelingsproducten zijn de nagellakjes, verder heb ik eigenlijk nog nooit iets van catrice gekocht.. Dus dit zou wel een goede manier zijn om met de andere producten in contact te komen. Zeker benieuwd naar de nieuwe lijn!

 12. angela zegt:

  Ik ben gek op catrice, de producten zijn goedkoop maar toch heel fijn. Ik wil deze goodie bag graag winnen omdat hij er gewoonweg fantastisch uitziet en ik best mijn stash iets wil vergroten ;) .

  Mijn favo product van catrice zijn toch wel de nagellakjes, die zijn zo ontzettend fijn en mooi.

  Ik volg je op bloglovin en twitter. En dit is mijn Retweet:
  http://twitter.com/#!/angelinasz/status/29262989899
  Ook heb ik het vermeld op mijn blog!

 13. Dhini zegt:

  Ik volg je via blogloving. Twitter heb ik niet.

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ben bijna jarig dus het leuk als verjaardagcadeaus natuurlijk :D

  My fav. Catrice producten zijn nagellakjes, eyeliner

 14. W. zegt:

  Hallo Caroline,

  Ik volg je blog al geruime tijd en ik ben je net gaan volgen op bloglovin( Hier ben ik niet erg actief mee)Twitter heb ik niet, dus vanzelfsprekend sla ik die stap dus over.
  Ik vind het een leuke winactie en ik doe dus graag mee!

  Waarom zou ik de catrice goodiebag willen winnen? Ik koop normaal gesproken regelmatig producten van Catrice en ik zou deze producten daarom ook zeker willen uittesten. Ik ben vooral erg benieuwd naar de compact powder!

  Wat is mijn favoriete catrice product?
  Mijn favoriete product is de absolute moisture lipstick. Deze lipstick is romig en er komt een mooie kleur vanaf. Ook belangrijk vind ik dat de lipstick mijn lippen niet uitdroogt. Mijn favoriete kleur is: Spicy Coral en Dark rosewood.

  XXX

 15. Laura zegt:

  Leuke winactie,
  heb geen twitter maar succes aan de anderen ;)
  x

 16. Kim zegt:

  Ik heb er voor de gemakkelijkheid zelf een tweet bedacht, ik weet alleen niet hoe ik een link ernaar gefixt krijgt, hij is drie minuten geleden verstuurd. Ik vind het echt een ontzettend leuke goodiebag, daar zitten wel wat spulletjes bij die ik wil testen. Momenteel zijn de nagellakjes favoriet bij Catrice maar wie weet komt daar snel verandering in :D

 17. W. zegt:

  Is er al een winnares bekend?X

 18. Mirte zegt:

  Mijn tweet:
  http://twitter.com/Mirtebome/status/1205862253203456

  Ik wil heel graag dit pakket winnen omdat wij maar een ‘half’ Catrice schap hebben en al deze producten dus niet komen. Wat ik dus heel jammer vind omdat ik ze heel graag wil hebben!

  x,
  Mirte

 19. Veerle Mathijssen zegt:

  de nagellakjes van catrice zijn echt zo mooi, ik heb ze allemaal al! behalve 2 maar die kan ik echt nergens meer vinden kan iemand mij misschien helpen? Ik zoek nog 260 Blue´s Brothers & 050 The Pinker The Better .. Als iemand ze ergens ziet wil die dan een reactie plaatsen? alvast bedankt! :-D

Trackbacks for this post

 1. Twitted by BeautyVibes
 2. Goodie bag catrice in de watten « angezs

Reageer