web analytics

Catrice Colour Show & Lip Appeal Lipgloss

Tijdens de pers presentatie van de vernieuwde Catrice lijn werden ons ook de nieuwe Colour Show & Lip Appeal Lipgloss producten voorgesteld.

CATRICE Colour Show – Colour & Stay Lip Gloss
Langhoudend, met geweldig hippe kleuren!
De Colour Show Gloss houdt tot vier uur lang en heeft een byzondere glans en een intense kleur. Een fruitige geur, fijne zachte textuur, en een flexibele precieze applicator: voor mooie lippen in enkele seconden – wat wil je nog meer? Verkrijgbaar in tien modieuze topkleuren van dit seizoen!
Prijs: €3,79

CATRICE Lip Appeal – Moisture & Shine Lip Gloss
Meer glans en volume: verandert je lippen in absolute eyecatchers! Lip Appeal Lipgloss heeft een zachte vanillegeur, een flexibele, precieze applicator, een vochtinbrengende formule, uitzonderlijke glans en een exclusief design. Verkrijgbaar in tien geweldige kleuren.
Prijs: €3,79

Ik ben byzonder gecharmeerd van de applicator. Normaliter vind ik het aanbrengen van lipgloss een crime. De applicator is vaak te klein, en te hard. Meestal heeft dat bij mij het effect dat ik na de 1e keer aanbrengen er meer afhaal dan erop smeer. Maar de applicator in deze lipgloss is lang, slank, flexibel en zacht. Echt een verademing!

De Catrice Colour Show & Lip Appeal Lipgloss zijn erg prettig in gebruik, houden lang, en geven een super mooie glans.
De geuren vind ik aangenaam, dat komt niet vaak voor, meestal vind ik de geuren in lipgloss te chemisch en te overheersend, niet bij deze.
Natuurlijk wil het oog ook wat en daar hebben ze bij Catrice ook over nagedacht: de verpakkingen zijn strak en trendy.
En dan, last but not least, de prijzen: deze zijn ook voor je portemonnee erg aardig!
Wat willen we nou nog meer?

Vanaf November zijn deze beauties te koop bij alle Kruidvat filialen! Nog maar een weekje, whoehoooooo

Uiteraard heb ik een aantal van deze lovelies meegenomen om uit te proberen. Hieronder swatches van beide soorten in verschillende kleuren.
Let op de cute namen die ze hebben. Ik hou ervan als merken zulke namen gebruiken :D

Klik aub op de foto’s voor grotere afbeeldingen!

Catrice Colour Show Lipgloss
(kleuren: 030 Pink Me Up/060 Little Red Dress)

Catrice Lip Appeal Lipgloss
(kleuren: 050 Naturally Pink/070 Berry, Berry Nice/100 Ready, Steady Go)

Catrice Lipgloss Applicator

En wat vinden we ervan? Ook, net als ik, gecharmeerd van de lipgloss? Favoriete kleuren?

In de “Catrice Goodiebag” zitten ook 2 lipglosses, van elk soort 1! Blijf vooral meelezen deze week, want de goodiebag is nog lang niet vol :D

[ratings]


19 Reacties naar Catrice Colour Show & Lip Appeal Lipgloss

 1. Roxanne zegt:

  Ziet er goed uit! Ik ga er zeker eentje aanschaffen :D

 2. Tatjana zegt:

  Zitten echt mooie kleuren tussen! :D
  Ik ben gek op lipgloss, dus ben er erg benieuwd na.

 3. Lisanne zegt:

  Zitten er ook glitters in deze glossjes? Die zaten in de oude varianten wel en dat korrelde op je lippen, helemaal niet fijn! Ben benieuwd naar deze, klinkt goed :D

  • Caroline zegt:

   In de Berry, Berry Nice en de Ready, Steady Go! zitten hele kleine glitters en die korrelen niet. Maar er zijn er die meer glitters hebben. Misschien dat Wendy glossjes heeft met grotere glitters erin?

 4. Benthe zegt:

  Die zien er leuk uit, en wat een leuke applicator!

 5. Lisan zegt:

  mooie kleurtjes, ik ben alleen niet zo van de lipgloss :p. Het kopen vind ik heerlijk maar het draait er op uit dat ik het nooit gebruik, dus ik ben streng voor mezelf en sla deze over :D

 6. Cindy zegt:

  De Colour show glossjes vind ik prachtig !

 7. Nathalie zegt:

  Zien er goed uit! Mij lijken vooral de donker-roze en donker rode kleurtjes erg tof omdat die mijn kleurloze lippen in de verf kunnen zetten :)

 8. Eline zegt:

  Little red dress is echt supermooi, heb hem zelf ook :)

 9. Marijke zegt:

  Ziet er goed uit! Mooie kleurtjes ook!

 10. Desirée zegt:

  De Pink me Up is geweldig! :D

 11. Charlotte zegt:

  Aah lekker goedkoop! Maar eerst alle huidige glossjes maar eens opmaken… Durf niet te tellen hoeveel het er zijn xD

 12. sannepan zegt:

  Mooie kleurtjes

 13. Angelique zegt:

  Super mooie lipproducten!

 14. britt zegt:

  Ze zien er goed uit!

 15. MiMi zegt:

  Ik heb 3 Catrice lipglossjes, love them! Heb Lip Appeal 010 Daddy’s Grl (vond hem eerst niks (kreeg m van Sinterklaas) maar als je m op hebt is ie zo mooi) en 070 Bare Necessity, perfecte nude tint! Ook heb ik de Colour show in 050 Purple Reign en daar wil ik nog een rode tint van. Zijn jullie ook fan?

 16. Mandy zegt:

  Hoi ik heb een vraagje over de Catrice lipglosses.Ik vond de oude catrice lipglossjes veel fijner en leuker maar kan ze nergens meer vinden. Weet jij misschien of en hoe ik er nog aan kan komen? Ik houd vooral van de twee kleuren Soft Apricot en Tender Kiss. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

  Groetjes, mandy

 17. Angeliqueee zegt:

  ik heb dezelfde lipglossen van clour show

Reageer