web analytics

Diva Solid Conditioners “PSR” & “Jasmin”

Hallie hallo :D

Vandaag zijn de eerste Diva Solid Conditioners klaar!
Ideaal een vaste conditioner/cremespoeling :D

Beiden gemaakt met hele fijne conditionerende ingrediënten, die ook zorgen dat je haar minder klit, minder pluist en meer glanst.
De Diva Solid Conditioners zijn uiteraard minder voedend dan de Haarmaskers die ik maak, maar voor dagelijks gebruik meer dan voldoende verzorgend.

Ik heb Cacaoboter, Sheaboter en Virgin Coco oil gebruikt als extra goodies voor je haar. Cetrimonium Chloride zorgt ervoor dat je haar makkelijker doorkambaar wordt, en eventuele Cetrimonium Bromide pakt eventuele beschadigingen aan omdat het in het haar kan doordringen om vocht te herstellen, en daarbij ook de andere ingrediënten meeneemt naar de plek waar ze het beste hun werk doen.

Vooralsnog 2 kleine batches van elk 3 stuks met de geuren Pink Sugared Roses, dat kon niet uitblijven natuurlijk, en de licht groene blokken zijn gegeurd met Jasmijn.

Het gebruik is bijna precies hetzelfde als met de Shampoo blokken.
Met het blokje activeren met warm water, over nat (gewassen) haar wrijven tot een smeuïge crème ontstaat, goed in masseren, een paar minuten in laten trekken, en met lauwwarm water uitspoelen.

Dan wil ik ook nog even vermelden, wat ik vergeten ben bij de Diva sPoo Bars (Solid Shampoo) (klik), dat beide producten ook zeer geschikt zijn voor gekleurd haar!! Omdat extreem milde ingrediënten zijn gebruikt zullen deze je kleur niet doen vervagen!

En?
Lijkt het jullie wat?
En zijn er suggesties voor andere geuren?

Saludos,
Caroline

13 Reacties naar Diva Solid Conditioners “PSR” & “Jasmin”

 1. ioon zegt:

  Iets met mint! Ik heb nu een mint shampoo en daar word ik zo lekker wakker van :D

  Ik gebruik eigenlijk nooit conditioner onder de douche, alleen van de leave-in omdat ik het gevoel heb dat die andere mijn haar te snel zwaar en vet maakt. Vraag me dan ook af of de jouwe dat niet gaan doen :D

  • Caroline zegt:

   @ioon, Ik ben er niet bang voor dat dat met deze gebeurt Ioon, er zitten geen siliconen in ook. Het laat geen dikke lagen verzorging achter.
   Ik heb wel komkommer/mint, vind die zelf erg lekker :D

 2. Lisan zegt:

  Oeeh, het gaat nu toch wel heel erg jeuken om je gehele Pink Sugared Roses bestelling op te kopen :)
  Eens even overleggen met mijn ouders! (ja die moeten nog overal toestemming voor geven ookal ben ik bijna 16 xD)

  xx

 3. Nathalie zegt:

  ik ben de laatste tijd helemaal weg van de elseve producten met koninginnengelei en eigenlijk puur voor de geur…
  Dus dat zou zalig zijn :)

 4. Marijke zegt:

  ik voel weer een bestelling opkomen ;-) ziet er fijn uit! :-) benieuwd of ik deze nog fijner ga vinden dan je vloeibare conditioner! :-)

 5. Amber zegt:

  Oooh die met Jasmijngeur! Ik ben gek op jasmijn :D

 6. LyndaH zegt:

  Oeh geweldig! Waar kan je die bestellen? Ik ben zelf gek op de geur van Ylang Ylang of cocos (zeker cocos!!)! Misschien zijn dat wat tips?

 7. Rita zegt:

  Hoi Caroline,

  vandaag heb ik dan de solid shampoo bar gebruikt, hiervan had ik niet veel nodig, maar omdat mijn haar vet aanvoelde, heb ik twee keer geshampood. Daarna uitgespoeld . Van Larissa had ik al goede berichten gehoord over de solid conditioner. Natuurlijk heb ik die ook gebruikt. Als het nat is, is het een beetje gelachtig doorzichtig. Er blijft makkelijk wat conditioner op je hand zitten en dit verdeelde ik over mijn haar, rechtstreeks kan natuurlijk ook. Ik hoefde maar een beetje op mijn haar te doen en heb dat even in laten trekken. Daarna ging het uitspoelen makkelijk. Ik heb mijn haar bijna helemaal droog geföhnd en geborsteld. Nu is mijn haar helemaal droog, het voelt zacht en glad en valt mooi sluik. Het glanst ook. De lengte is tot net over mijn schouderbladen.

Reageer