web analytics

Tag: Show your playlist!

Heej *S*

Van Silly Sjerren (sillyme.nl) kreeg ik een tag vanochtend, en dan moet je daar natuurlijk mee aan de slag ;-)

De tag is: Show your playlist!

Nou moet ik eerlijk bekennen, ik heb geen playlist. Luister geen radio, ook niet via internet. Heb wel een Ipod maar die gebruik ik alleen tijdens het trainen (wanneer was ook alweer de laatste keer?)…

Dus maak ik een lijstje van wat ik graag luister, eigenlijk mijn all time favs, die ik regelmatig hier hoor op de installatie. Voor de liefhebbers heb ik de youtube filmpjes erbij gezocht opdat ze ook echt te beluisteren zijn.

My Playlist:

 1. Wash Away Those Years – Creed
 2. With Arms Wide Open – Creed
 3. Adagio for strings – Tiësto (Het origineel is WAANZINNIG mooi, klassiek stuk)
 4. Traffic- Tiësto
 5. Warning Sign – Coldplay
 6. Not here – Kane
 7. My Best Wasn’t Good Enough – Kane +Anouk
 8. Summer In Paris – DJ CAM
 9. Somewhere Only We Know – Keane
 10. Supergirl - Reamon
 11. Neverland – Andy Blueman Original mix (Super mooi als je de tijd neemt om het helemaal te luisteren ;-) , overweldigend mooi en eindeloos om op te trainen)

Al deze nummers hebben een byzondere betekenis voor mij, en bij de meesten is het de combi van tekst en muziek (behalve bij de laatste, dat is een instrumentaal nummer).

Oh jee, en wie moet ik nu taggen, iedereen is al aan de beurt geweest vrees ik…
Ik tag dan maar Serena (hopelijk heeft ze er tijd voor) en Laura van Vivaglamx3.be

En nu snel aan ‘t werk voor de volgende Tag *S*
En updates over alle projecten hehe

liefs
lien

4 Reacties naar Tag: Show your playlist!

 1. Cindy zegt:

  Aaaaah, veel dezelfde favo’s als ik !!!! Alleen nr.5,8 10 en 11 niet, de rest vind ik ook zo goed !
  Adagio for strings is geweldig, heb de DVD van Tiesto waarin hij opkomt op dit nummer.
  Zowiezo ben ik groot fan van Tiesto !
  Creed, Keane, Kane en Coldplay vind ik zowiezo geweldig.

 2. Sharon zegt:

  Oe mooie lijst! Lang geleden dat ik Creed gehoord heb! Ga ‘m meteen opzoeken :D Ook die van Keane vind ik super, al heb ik helemaal iets met Bedshaped, de 1e keer dat ik hem hoorde vond ik hem zo intens, dat ik er gewoon helemaal zielig van werd hahaha. Stom hé :D

Reageer