web analytics

TCA Peeling: Dag 2 + Foto’s

Goedenmorgen *S*,

Zo, lekker geslapen. Geen pijn en ongemak gelukkig.

Een paar minuten geleden heb ik me gewassen met de Facewash van de dokter. Voelde goed aan.
Mijn gezicht is squeekie clean nu. En zo voelt het ook. Strak en trekkerig, als perkament ;-)

Ik moet straks nog even foto’s maken, zal die dan hier toevoegen.

Er is op zich niet veel verandert. Ik vrees dat ik toch teveel resultaat verwacht van deze “lichte” peeling.
Dat het “mega” resultaat en de bijbehorende veranderingen na de behandeling eerder te verwachten zijn bij de Phenol peeling die ik over 2 weken ga doen.

Nou ja… misschien ben ik te ongeduldig ;-) Geduld is niet mijn ding. Dus wie weet wat er over 3 dagen gebeurt. Ik heb al wel de eerste schilfers ontdekt. Zat er zonder bij na te denken aan te krabbelen, NIET DOEN LIEN!

Eén van de voorwaarden voor een goed resultaat is dat je het “vervellen” niet meehelpt door de velletjes weg te krabbelen of weg te scrubben. Als je dat niet doet en wacht tot ze er vanzelf afvallen is de huid eronder al mooi nieuw en dicht. Als je wel gaat trekken veroorzaak je misschien wondjes of komt de nieuwe huid al bloot te liggen terwijl die nog niet geheeld is, wat ook littekens en verkleuring kan opleveren. NIET KRABBELEN DUS!

Enfin, even een fijne koffie, om echt wakker te worden en dan weer lekker ontbijten aan het strand. Ik ga voor een gezonde salade denk ik ;-)
Als altijd, is het hier weer zalig weer en nu al 26C, dat belooft nog wat ;-)

Tot later!

Update 14.49 uur: Hier dan de beloofde foto’s!

Alles is meer geïrriteerd, roder, strakker, droger.
Je ziet het niet maar ik heb ook al last van kleine losse velletjes. Ik smeer veel met de crème van de dokter en heb SPF 50 van Lancaster op om schade door de zon te voorkomen.
tcadag2voor

tcadag2zij1

tcadag2zij2

3 Reacties naar TCA Peeling: Dag 2 + Foto’s

 1. Glamourista zegt:

  oooh, ik hoop echt voor je dat het een goed resultaat zal geven maar zelf is mijn geduld ook niet mijn sterkste kant :D

  En dat ontbijten zo klinkt erg goed :D

 2. Caroline zegt:

  We doen een keer een meeting hier ja! Elke dag ontbijten aan de boulevard.
  Heb ik ook al eens gedaan met sieraden vriendinnen, een paar dagen Spanje.
  Logeren met 6 meiden hier, super gezellie!

  Ik ben niet zo bang voor het resultaat hoor, omdat ik natuurlijk over 2 weken die veel zwaardere peeling laat doen. Maar het zou leuk zijn voor het verslag dat hier ook al een goed resultaat te zien is. Anders sta ik voor niets met mijn “blote billen” gezicht hier hahaha

 3. Serena zegt:

  ik klik steeds terug van artikel naar artikel om goed het verschil te kunnen zien tussen voor en na, maar ik zie het nog niet echt geloof ik, misschien kan je eens, na zoveel dagen, de foto’s naast elkaar plaatsen? dan is het denk ik beter te zien! ^^ ik ben ook ongeduldig!

  wij hebben op het lab ook trichloorazijnzuur, dat gebruiken we onder andere bij de AAS (atoom spectrometer). dus als je nog een flesje wilt….let me know! haha!

Reageer