web analytics

Review: Henna Plus Hairwonder Serum

Bon Dia ;-)

Ik wil hier iets schrijven over een product dat ik werkelijk al jaren gebruik, maar wat nog niet zo bekend is volgens mij.

Het gaat om “Henna Plus Hairwonder Serum” haarserumhennaplus Dit is een geweldig serum voor je haar.

Ik heb zoals ik het zelf noem “vlieghaar”.
Het is niet dik, maar ik heb wel heeeeeeeeel erg veel haar, waardoor het wel een behoorlijke bos is. Ik moet bijvoorbeeld vaak bijbetalen bij de kapper als het gekleurd of gestyled wordt ;-)   Het is droog, het waait alle kanten op, en glanst maar weinig.
Heb al heel veel geprobeerd maar niets helpt echt. Potten en potten conditioner na elke wasbeurt om het maar een beetje doorkambaar te maken, styling producten tot en met, maar nog steeds een dorre bos stro zonder glans.

Sinds ik “Henna Plus Hairwonder Serum” is daar verandering in gekomen. Niet dat mijn haar verandert is maar het lost mijn probleem op.

Na het wassen gebruik ik nu zelfs geen conditioner meer en dat zegt voor mij een heleboel.

Je kunt het gebruiken op nat en op droog haar. Zelf vind ik het het fijnste om het na het wassen op handdoek droog haar te doen.
Kan je het dan stylen zoals je wilt en eventueel naar believen nog wat serum op je gestylde haar doen voor de finishing touch.

Het lijkt op het serum van Andrelon waar ze nu zoveel reclame voor maken. Die heb ik ook gehad maar vond die toch minder goed. Het “Henna Plus Hairwonder Serum” is toch veel verzorgender, en minder als styling bedoelt dan het serum van Andrelon.

Het “Henna Plus Hairwonder Serum” maakt je haar zacht, soepel en zorgt ervoor dat het niet meer zo “statisch” is en springerig. Ook zorgt het ervoor dat het makkelijk doorkambaar is, zelfs als je haar nat is. Het geeft daarbij ook nog eens glans.  Doet dus behoorlijk veel.

Het is te koop bij Etos, en hoogstwaarschijnlijk ook wel bij veel andere drogisterij ketens. Het kost zo’n 9 euro. Het is dus niet goedkoop, want er zitten maar 14 ampulletjes in, maar het is zeker zijn prijs waard.

Ik heb geen nadelen gevonden, dus van mijn krijgt het “Henna Plus Hairwonder Serum” een dikke 10!!!

7 Reacties naar Review: Henna Plus Hairwonder Serum

 1. joyca zegt:

  Was altijd heel erg benieuwd naar deze producten van Henna Plus.
  Nu ik jouw review ervan lees wil k ze zeker kopen maar mag nu even niks meer kopen heb genoeg spul voor me haar.

  • Caroline zegt:

   @joyca, Gewoon op je verlanglijstje zetten, kan je het een volgende keer aanschaffen. Het is echt heel fijn spul. Laat het altijd door vrienden en familie meenemen uit Nederland omdat het hier niet te krijgen is ;-)

 2. Caroline zegt:

  Dat klinkt als iets voor mijn haar! Ik heb ongeveer hetzelfde soort haar. Een redelijke bos haar, maar niet dik, alleen veel. Nou is het dnek ik nog niet zoveel als bij jou, maar mijn haar is ook heel waaierig en in de winter ook vaak statisch. Wil dit graag proberen.

 3. Tabitha zegt:

  Inderdaad!! Ik gebruik dit product ook al enige tijd en ben super enthousiast. Het ruikt niet per sé super lekker (naar mijn smaak althans), maar ‘t is wel super efficient. Bovendien wordt je haar er niet veel zwaarder van (ook niet als je een hele bos hebt zoals de meeste lezeressen hier, incl. mijzelf).
  Ik ben onlangs getrouwd. De kapster wilde allerlei fancy spullen gebruiken, maar is uiteindelijk toch voor de serum van henna gegaan omdat dat gewoon ècht fijn spul is.

  Voor mensen met ‘ons’ soort haar: de shampoo van Göt 2 Be (moisture freak) is wat mij betreft ook zeker de moeite waard.

 4. Evelien zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

  Ik ben super super super enthousiast over dit serum. Mijn haar is opzich niet vervelend te stylen maar het pluist af en toe zo. Het enige nadeel vind ik dat het verpakt is in die capsules waardoor je vast zit aan een hoeveelheid. Ik doe dan ook alles in een flesje zodat ik de ene keer iets meer kan gebruiken dan de andere keer. Het glanst mooi, het voelt goed en het ziet er verzorgder uit! Zelf gebruik ik standaard de pantene shampoo en conditioner erbij. Super combi!

  Tiptiptip!

 5. Lonise zegt:

  Ik gebruik al een langere tijd John Frieda en ik zou graag over willen stappen.
  Nu heb ik een shampoo, cremé en hot oil aangeschaft van Henna Plus.

  Heeft iemand hier toevallig ook ervaring mee?

 6. Juul zegt:

  yes ik heb net een nieuw serum nodig :)

Reageer