web analytics

Lush Review: Rockstar, Ultimate Shine, Brazened Honey, Vanillary

Hallo daar ;-)

Hier de beloofde reviews van de Lush producten die ik recentelijk besteld heb.

Ik heb nog niet alles uitvoerig getest, maar hieronder vind je mijn bevindingen over de producten die ik al een paar keer gebruikt heb.

Ik had besteld:

 • Gezichtsmasker “Brazened Honey”
 • Gezichtsmakser “Ayesha”
 • Zeep “Rockstar”
 • Luxury Bath Melt “Melting Marshmallow Moment” (MMM)
 • Shampoo Bar: “Ultimate Shine”
 • Parfumbalsem “Vanillary”

Inmiddels heb ik de Rockstar zeep, Gezichtsmasker “Brazened Honey, Shampoo Bar “Ultimate Shine”, en de Parfumbalsem “Vanillary” uitgeprobeerd.

Zeep “RockStar”rockstar

Voordelen:

 • Ziet er fantastisch mooi ROZE uit
 • Vanwege de fijne structuur lijkt het me een CP zeep (Cold process) en  hij is lekker hard, gaat dus lang mee.
 • Niet slijmerig
 • Het geeft een geweldig mooi schuim. En reinigt goed.

Nadelen:

 • De geur vind ik heel erg vies. Het ruikt wel enorm ROZE, maar echt een ontzettend chemisch geurtje.
 • Ik heb niet het idee dat dit een byzonder verzorgende zeep is, omdat mijn handen en lijf nogal trekkerig aanvoelen na gebruik. Ik heb zelf een vette huid en kan me voorstellen dat deze zeep voor mensen met een wat drogere huid echt niet fijn is. Ik heb zelf dit trekkerige gevoel vrijwel nooit bij verschillende andere zepen gevoelt.

Cijfer: 6/10
Nog net een 6. Op zich als zeep goed maar daar houdt het dan ook echt mee op. Ik had van van Lush een beduidend betere zeep verwacht dan die ik zelf maak of ken van andere “zeepsters”.

Shampoo Bar “Ultimate Shine” ultimateshine

Voordelen:

 • Fijne frisse geur
 • Veel zacht schuim
 • Fijne structuur
 • Handzame vorm
 • Geen stro haar na het wassen
 • Je haar is goed door te kammen na het wassen

Nadelen:

 • Geen byzondere glans
 • Wat onhandig om te bewaren omdat er geen verpakking is
 • Geen glitters

Cijfer: 8/10 Echt een fijne Shampoo Bar. Ik heb wel vaker solid shampoos geprobeerd, ook die echte zeep. Fabriek en handgemaakt, maar beiden vind ik niet prettig. Niet zoveel schuim als de Shampoo Bar van Lush. En een hele nare bos met strohaar na het wassen. Moest ik er persé nog conditioner bij gebruiken en dat hoeft nu niet. Jammer dat ik geen verschil zie qua glans maar al met al een erg fijn product dat ik zeker nog vaker zal kopen.

Gezichtsmasker “Brazened Honey” brazenedhoney

Voordelen:

 • Het is een vers masker, kant en klaar
 • Fijne dikke structuur

Nadelen:

 • Zeer beperkt houdbaar
 • Ietwat vreemde geur
 • Doet niet veel voor mijn dikke, vettere huid
 • Ik vind het nogal een prijzig product voor maximaal 3 applicaties


Cijfer: 6.5/10
Op zich wel een fijn masker, maar doet voor mij niet veel. Dat wil echter niet zeggen dat mensen met een wat fijnere huid er geen baat bij hebben. Ik vind de prijs wel erg hoog voor zo’n klein beetje product. Dan kan je beter bij mij of bij bijvoorbeeld Serena een fijn masker kopen, ben je stukken goedkoper uit, hoef je het niet allemaal binnen 2 a 3 weken op te maken, en ze werken net zo goed als niet beter!

Parfumbalsem “Vanillary” vanillary

Voordelen:

 • Erg hard, dus zuinig in gebruik

Nadelen:

 • Erg hard, dus moeilijk te bepalen of je überhaupt iets op je vingers hebt
 • Een hele vieze “NEP” Vanille geur
 • Behoorlijk aan de prijs

Cijfer: 4/10 Ik kan hier heel kort over zijn: Ik vind het smerig.
Op zich is er niets mis met de balsem, alhoewel die wel erg hard is, maar mijn grootste bummer is wel de geur.
Die is echt heel erg vies. Ik heb hier heel veel  flessen parfum olie staan voor mijn eigen producten, en ook een paar met de geur van Vanille, maar die ruiken echt allemaal 100x beter dan dit.  BRRRRRRR, ik denk dat ik hem weggooi…. Of iemand die dit leest moet interesse hebben, tegen verzendkosten is ie van jou ;-)

Tot zover mijn review van de Lush producten.
Zodadelijk ga ik de Dark Angel uit proberen en vanavond het Ayesha masker en de Luxury Bath Melt ;-) En dan schrijf ik daar later een apart stukje over.

Toedels……

5 Reacties naar Lush Review: Rockstar, Ultimate Shine, Brazened Honey, Vanillary

 1. Serena zegt:

  Jaa, haha, van de Rockstar moet je houden, het is idd een chemische zoete geur, echt precies Gazeuze niet? Ik vind het lekker maar kan me zeker voorstellen dat veel mensen het vies vinden. Mijn moeder bijvoorbeeld krijgt er hoofdpijn van.

  Ultimate Shine werkt bij mij wel, qua glans. Maar de glitters zie je niet terug in je haar, alleen in het produkt zelf, dat vond ik wel jammer. De glitterbug massage bar heeft ook glitters, die zie je wel terug op je lichaam na opsmeren (maar zijn ook zo weer weg..) Zelf leg ik deze gewoon op een zeepplankje maar ze hebben bij Lush ook van die ronde tins waar zeprecies in passen.

  Jammer van het masker, idd best prijzig als je er maar zo kort mee doet, en je mag ook wel snel zijn met opmaken, als het maar zo kort houdbaar is, zonde!

  Ja vanille, hou ik zelf al niet van haha! En hoorde van iemand anders ook al dat ze het vies en chemisch vond.

  Ben benieuwd naar Dark Angels (Angel had deze ook gekocht) het andere masker en de MMM. De MMM vond ik namelijk wel lekker, maar ja, ook weer beetje chemisch zoet, en licht verzorgend.

 2. Caroline zegt:

  Ik houd zelf wel erg van Vanille, maar dan wel een natuurlijke Vanille geur ;-)
  Deze ruikt echt heel vies. Ergens is er nog wel Vanille te ontdekken hoor, maar er zit ook hele vieze chemische geur aan. Erg jammer, helemaal voor die prijs!

  De Shampoo bar vind ik echt heel fijn. Ik heb wel zeepplankjes op de wastafels staan maar niet in de douche. Moet nu toch maar wel hèhè

  De Rockstar staat er nu voor de sier… Hij ruikt wel lekker sterk, hele badkamer nr.2 ruikt er naar ;-) Misschien dat gasten die wel lekker vinden.

  De maskers die wij maken zijn minstens even goed, als niet beter, en ook qua prijs. Daar hebben ze een beetje de plank misgeslagen vind ik. Vind het ook niet prettig dat er zoveel etherische oliën in zitten. Dat heeft totaal geen nut in een masker.

  De MMM gaat straks mee in bad. Vind de geur wel lekker, maar had er meer van verwacht. Er zit een “verbrand” nageurtje aan waar ik niet zo gek van ben.
  Verder weet ik nog niets dus laat ik me verrassen ;-)

  De Dark Angel heb ik gisteren en vandaag geprobeerd, kan wel met mijn huid gelukkig hahaha
  En die is ERG FIJN!!!!!!!!! Wat Angel al zei op Twitter, die is echt lekker!

 3. Marijke zegt:

  oh ik ben net verzot op Rockstar! Word daar zo vrolijk van! :-)
  En ik wil best de Vanillery parfumbalsem van je overnemen. Ben verslaafd aan de heavenilly massagebar dus zal ik deze ook wel heerlijk vinden! :-)

 4. Mjel zegt:

  Hoi!

  Leuke site heb je zeg!
  Lees net je blog over lushproducten.
  Ik vind zelf de vanilla parfumbalsem heerlijk! Als je hem nog hebt zou ik hem graag van je willen overnemen :-)
  Ik hoor het graag van je!

  Groetjes!

Reageer