web analytics

Issey Aguagate…

Ik wilde zo graag mijn nieuwe geurtje uitproberen dat ik een kleine test batch gemaakt heb met de dupe van L’eau D’ Issey.

Een zeep met Avocado olie, Avocado boter en Cocos olie, met een flinke dot echte Tussah zijde en ipv. water alleen maar kokosmelk. Heb een beetje geswirled met Koper/goud mica poeder voor een extra luxe bovenkant.

Het is een CP zeep, coldprocess, dat betekent dat het nog een paar weken duurt eer de zeep helemaal gerijpt is helaas, maar ik weet nu al zeker dat het het wachten meer dan waard is ;-)

En daar hoort natuurlijk een plaatje bij:
Issey Avocado Zeep

Verder staat er nu een grijs/zwarte zeep te gellen voor de zeepkettingen!
Dus mensen, nog maar heel even geduld, dan is er weer volop voor jullie creaties te verkrijgen.

Er staan nog de volgende kleuren op het programma van vandaag en de aankomende dagen:

 • Geel
 • Wit
 • Roze
 • Oranje
 • Lila
 • Paars
 • Groen
 • Blauw

Als er nog meer verzoekjes zijn voor andere kleuren dan hoor ik dat natuurlijk graag ;-)

Saludos *S*
Lien

6 Reacties naar Issey Aguagate…

 1. Serena zegt:

  het ziet er geweldig uit al! ben heel benieuwd hoe het er gesneden uitziet. Ik heb op wit gestemd trouwens, maar zilveren mica of glitters erbij zou ook wel heel gaaf zijn, zoals de kleuren van het flesje. Ruikt ie echt precies?? Echt perfect dat je gewoon je lievelingsgeur overal in kunt gebruiken hihi. De mijne is White Musk van de Body Shop maar de white musk die we tot nu toe hebben gehad ruiken anders. Ik heb wel een body shop duplica gezien ergens maar die verzond alleen met die ene dure verzendmethode (ben de naam kwijt, DHL geloof ik)..heb ik dus niets an!!

 2. Caroline zegt:

  Hij ruikt echt precies!!! Echt super cool hihi Ik had mijn twijfels maar ik ga er zeker meer van bestellen ook. Al moet het dan uit Canada komen LOL
  Ik ken de geur White Musk niet, maar het is dan ook al jaren geleden dat ik bij de Bodyshop ben geweest ;-)
  Echt heel erg gemeen dat sommigen zo belachelijk veel geld vragen voor het verzenden, blehhhhhhhh

 3. Gerda zegt:

  Hoi Caroline

  Dit ziet er nu al mooi uit zeg!! Ik kijk uit naar je zwart/grijze zeepjes
  voor de zeepkettingen, kan ik alvast reserveren ;-)

  Leuke blog!! Kom zeker nog even vaker langs!!

 4. Danielle zegt:

  Hoi Caroline,

  Ik ben benieuwd of het inmiddels al gelukt is met de zeep. Lijkt me heerlijk! Ik ben al jaren, zeg eeuwen hihi… fan van L’eau D’ Issey. Het ziet er ook zo lekker uit.

 5. Caroline zegt:

  Hoi Danielle *S*

  De zeep is zo goed als klaar.
  Tis wel een zachte zeep gebleven, heeft te maken met de ingredienten. Maar ondanks de zachtheid is hij er niet minder lekker om.
  Ien heeft hem hier ook al een paar keer gebruikt en vindt hem zalig :-)
  Zal dus een dezer dagen wel worden toegevoegd!

  En de zeepketting zeepjes gaan we morgen en overmorgen mee aan de slag dus dat zal ook niet lang meer duren!!!

  Liefs
  Lien

 6. Ineke zegt:

  Ik vind deze echt weergaloos lekker, het is geen zeep eigenlijk wanneer je hem gebruikt maar het lijkt op een schuimige creme, zoals bij cappuccino koffie. En zeker als je hem gebruikt met een lekkere badhandschoen of loofah. Ik heb al een stuk in mijn koffertje zitten. Zeker een aanrader deze zeep.

Reageer